BİLİM VE TEKNOLOJİ

Bu eklentileri kullanmadığınız için utanmalısınız!

Bu eklentilerle işinizi oldukça kolaylaştırabilirsiniz

Abone Ol

Save image as tybe

Düzgün formatta indirilemeyen görselleri istediğin formatta indirebiliyorsun. 
Herhangi bir resmi indirirken JPG, PNG ve WEBP formatında. Farklı kaydet dediğimiz zaman tüm dosyaları seçip formatı PNG veya JPG yapsak da aynısı oluyor zaten.' Evet, ancak böyle yaptığınız zaman bazı programlar bunu algılamıyor ve converter siteleriyle uğraşmak zorunda kalıyorsunuz.

uBlock Origin

Reklamlarda kullanıyorum reklamlar konusunda oldukça önemli 
Eklentiyi etkinleştirdikten sonra, reklamları engellemeye başlayabilirsiniz. uBlock Origin, bir web sayfasını ziyaret ettiğinizde otomatik olarak reklamları algılar ve engeller. Bu nedenle herhangi bir ek yapılandırmaya ihtiyacınız yoktur. Eklentinin çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için, bir web sitesini ziyaret edin ve reklamların engellendiğini görmelisiniz.Youtube ve bilgisayarlarda mutlaka olmalı 

Volume Master

Bir video veya film izlerken sonuna kadar sesi açsanızda kısık kalabiliyor. Bu eklenti ile % 600'e kadar hacim artışı sağlıyor. Herhangi bir sekmenin ses düzeyini kontrol etme, Tek bir tıklama ile ses çalan herhangi bir sekmeye geçme özelliklerini size sağlıyor.

Cenafy for Chrome

Yeni bir sekme açtığın zaman joon siena... 
Şampiyonun kim olduğunu hiç merak ettiniz mi?

Bu krom uzantısı, her yeni sayfa yüklemesinde, kullanıcı sayfayla etkileşime girdikten sonra john cena videosunun görüntülenme ihtimalini 1/100 olmasını sağlar. Video bittiğinde belge, şampiyonun kim olduğu öğrenilmeden önceki haline geri dönüyor.