Hazımsızlığın doğal ilacı karbonatlı su! Düzenli bir kullanımda 1 ay içerisinde 4 ila 6 kilo verdiriyor Hazımsızlığın doğal ilacı karbonatlı su! Düzenli bir kullanımda 1 ay içerisinde 4 ila 6 kilo verdiriyor

Böbrek taşları idrar yolarında tıkanma ve şiddetli ağrılara yol açabilir. Mor soğan, böbrek taşlarından ağrısız şekilde kurtulmanıza yardımcı olur.

Böbreklerde mineral ve tuzların birikmesiyle böbrek taşları oluşur. Yetersiz sıvı alımı, genetik yatkınlık, idrar yolu enfeksiyonları ve belirli diyet alışkanlıkları böbrek taşı oluşumunu tetikleyebilir. Böbreklerde ki küçük taşlar kendiliğinden düşebileceği gibi daha büyük taşlar cerrahi müdahale gerektirebilir. Böbrek taşları için mor soğan mucizesinden faydalanabilirsiniz. Mor soğan, böbrek taşlarını düşürmede doğal ve ağrısız bir yöntemdir.

MOR SOĞANIN BÖBREK TAŞI ÜZERİNDEKİ ETKİSİ

Mor soğan flavonoid, antioksidan ve çeşitli vitaminler içermesi sebebiyle böbrek sağlığını destekler ver taş oluşumunu engeller. Ayrıca mor soğan böbrek taşlarından ağrısız bir şekilde kurtulmak için etkili bir yöntemdir.

Mor soğan, idrar üretimini artırarak böbreklerin daha fazla çalışmasını sağlar ve bu da böbreklerde biriken minerallerin dışarı atılmasını kolaylaştırır. Bu, mevcut böbrek taşlarının büyümesini engellerken yeni taşların oluşumunu da engeller. Mor soğanı yemek kadar suyu da faydalı mor soğan suyu içmek, böbreklerdeki iltihaplanmayı azaltmaya yardımcı olur. Mor soğanda bulunan bileşenler taşların küçülerek atılmasını sağlar.

MOR SOĞAN KÜRÜ TARİFİ

2 su bardağı suyu kaynatın. 1 tane orta boy soğanı dörde bölüp kaynayan suyun içine atın.

5 dakika boyunca kaynattıktan sonra süzerek aç karnına tüketin.

Bu karışımı düzenli olarak 15 gün boyunca tüketmenizde fayda var. Ancak alerjik durumu olan kişiler uzman desteği almadan tüketmemeli.

Editör: Yasemin Dülgeroglu