Erzincan Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi’nin "Altyapı Yapım İşlerine Ait Sözleşme İmza Töreni" yapıldı Erzincan Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi’nin "Altyapı Yapım İşlerine Ait Sözleşme İmza Töreni" yapıldı

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun’un talimatları doğrultusunda kentte çalışmalar devam ediyor.

Belediye tarafından şehir genelinde başlatılan çalışmalar devam ederken, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, İnönü Mahallesi, Alparslan Türkeş İş Merkezi ve Selimoğlu İşhanı arasında bulunan ekonomik ömrünü tamamlayan alanda başlatılan andezit taş döşeme çalışmaları yapılıyor.

ANDEZİT TAŞI FARKI

Bir yapı malzemesi olan ürün ham madde kullanımı ve sunduğu imkanlar bakımında dış zemin ve duvar kaplama ürünü olarak çok avantajlı bir malzemedir. Sağladığı ısı yalıtım özelliğiyle andezit bir duvar kaplamasında rahatlıkla kullanılmasıyla beraber kaymaz yapısı sayesinde döşeme kaplaması olarak çok tercih edilir. Harcı seven yapısı malzemenin duvarda ve zeminde oynamadan senelerce durmasını ve işlevini yerine getirmesini sağlar. Ürün uygulaması sırasında dikkat edilmesi gereken kurallara uyulması durumunda senelerce kendini muhafaza edebilir. Bu özellikleriyle andezit taşı diğer tüm ürünlerden ayrılır.

Editör: Merve Kiraz