BİLİM VE TEKNOLOJİ

Ağustos ayında 12 burcu neler bekliyor? Ağustos 2024 burç yorumları

Uzman astrologların Ağustos ayı burç yorumları merak ediliyor. Bakalım Ağustos günlerinde 12 burcu neler bekliyor?

Abone Ol

Ağustos ayında, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

Koç Burcu - Ağustos 2024

İş hayatınızda ve sosyal hayatınızda daha tutkulu ve aktif olacağınız bir ay sizi bekliyor. Rekabetçi yapınız ortaya çıkıyor. İş hayatınızda olumlu etkileri göreceksiniz. Aşk hayatında yeni renkler canlılıklar kapıda. Bazı koçlar ciddi ilişkilere adım atabilir. Bu ay sizden büyük olan kişilerin fikirlerine önem vermeye ve saygılı olmaya dikkat edin. Uzun zamandır sağlığınızı geri plana atıyorsanız kontrole gitmenizde fayda var. Bulunduğunuz ortamlara dikkat edin.

Boğa Burcu - Ağustos 2024

Dostluklarınızın pekişip uyumlu olacağınız bir ay sizi bekliyor. Pek çok iş imkânı kapıda. Eğer kardeşlerinizle kırgınlık yaşadıysanız bir araya gelmeniz muhtemel. Topluluk içinde öfkeli olmaktan kaçınmanızda fayda var. Ağır yük taşımamalı ve kol, bacak sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Sizden beklenmeyen bir şekilde disiplini bozduğunuz dikkat çeken davranışlarınız arasında olabilir.

İkizler Burcu - Ağustos 2024

Aile ilişkilerinizi ve kendinizi ön planda tutacağınız bir ay. Yapmak istediklerinizi hayata geçirmek için sabırlı ve dikkatli davranmaya çalışın. Sabırsızlık olumlu etki etmez. Aile içi toplantılar sizi bekliyor. Oturduğunuz yerde bir takım tadilatlar değişimler olabilir. Kazancınız bu ay artmaya başlıyor. Ancak buna güvenerek bütçenizin dışına çıkmamanızda fayda var. En zor olaylar bile sizi yormadan bir anda çözülecek gibi görünüyor.

Yengeç Burcu - Ağustos 2024

Yüksek özgüvene sahip olduğunuz bir ay sizi bekliyor. Kendinizi güzel ifade ediyorsunuz. Bu ay partnerinizi her konuda ikna edebileceksiniz. Dış görünüşünüze çok para harcamak istiyorsunuz. Meraklı yapınızı ortaya koyup tüm ilişkilerinizi sorgulayacağınız bir ay olabilir. Enerjiniz sayesinde sizinle iş yapan kişilerde olumlu etkiler görecek.

Aslan Burcu - Ağustos 2024

Bu ay Aslan burcunun ayı, Ağustos ayında genelde bireyselciliği ön planda tutacaksınız. Dış görünüşünüze özel çaba harcayacaksınız. Dostlarınızın sırlarına ortak olacağınız bir aydasınız. Fedakarlık yapıyorsunuz ama karşılık görmediği için susmayı tercih ediyorsunuz. İş arkadaşlarınızın işlerini kolaylaştırmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Birçok sosyal ortama katılacaksınız. Ev kazalarına ve aile büyüklerinin sağlığına dikkat etmenizde fayda var.

Başak Burcu - Ağustos 2024

Olaylar karşısındaki duygusal tepkilerinizi iyi ayarlayarak, yaşantınızdaki dengeleri bozmayacaksınız. Aile ve çalışma yaşantınız, ortaklıklar ve evlilik konularında birtakım yavaş giden olayları yeniden gözden geçirmeniz gerektiğini fark ediyorsunuz. Üstünüze vazife olmayan işler için çaba gösteriyorsunuz. Çevrenize kızdığınız çok fazla durum olabilir. Ama kin tutmayacaksınız. Liderlik yeteneğiniz ortaya çıkıyor.

Terazi Burcu - Ağustos 2024

İlişkileriniz, sağlık ve çalışma alanında olumsuzluklar yaşıyor ve bir dizi önlemler alıyorsunuz. Yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlıyorsanız dikkatli olmanızda fayda var. Kariyeriniz ve mesleki konular ön planda olacak. İşinizle ilgili yoğun günler sizi bekliyor. Bazı düşünceler vizyonunuzun gelişmesine etki edecek. Bu dönemde öfkenize hakim olduğunuz sürece herhangi bir sağlık sorunu yaşamazsınız.

Akrep Burcu - Ağustos 2024

Bu ay güçlenen bir kariyer hedefi sizi bekliyor. Karşıt düşüncede olduğunuz kişilerden uzak durmaya çalışın. Liderlik konusunda başarılı olduğunuz bir ay olacak. Bu dönem ön planda olacak karizmatik davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Engelleri atlatıp kararlı ve temkinli davranarak hareket edeceksiniz.  Bu dönem yaşamınızla ilgili sağlam ve önemli kararlar alıyorsunuz.  Bazı kişiler bu ay sizin için önemli kişiler sınıfına girecek ve onlarla birlikte isteklerinizi gerçekleştireceksiniz.

Yay Burcu - Ağustos 2024

Akıcı ve uyumlu pek çok konuşma yapacaksınız.  İçten ve doğal davrandığınız bir ay sizi bekliyor. Karşı taraftan gelen tekliflere açıksınız. Bu ay maddi sıkıntılarınız çevrenizle olan ilişkilerinizi etkileyebilir. İşinizdeki başarı parayı da beraberinde getirecek. Bazen kibirli davranabilir ve tepki alabilirsiniz. Şans oyunlarına ilginiz artıyor. Ancak temkinli davranmanızda fayda var. Sezgileriniz sizi yanıltabilir.

Oğlak Burcu - Ağustos 2024

İŞ ve kariyer konuları üzerinde yoğunlaşıyor. Kardeşler ve yakın bağlarınız olan kişilerle ilgili sorunları askıya alıyorsunuz. Ortaklık, finans ve evlilik gibi konularda çevresel faktörler önemli rol oynuyor.  Meslek ve kariyerinizle ilgili idealleriniz ve istekleriniz ön plana çıkarıyor. Hedefleriniz sizi yönlendirmeye başlıyor. Ketum ve kararlı olduğunuz sürece şans sizden yana olacak. Aktif olduğunuz konular var ama dikkatli olmalısınız.

Kova Burcu - Ağustos 2024

İsteklerinizi siz değil çevresel koşullar belirleyecek ve siz bunları belli aşamalardan sonra gerçekleştireceksiniz. Arkadaşlık kavramlarını ön planda tutuyorsunuz. Çevrenize karşı uyumlu ve yardımsever davrandığınız bir dönemdesiniz. Hareketli ve bol aktiviteli günler yaşayacaksınız. Zeki konuşmalarınız dikkat çekecek. Sosyal bağlantılarınız hareket kazanacak. Hobilerinize vakit ayırmanızda fayda var.

Balık Burcu - Ağustos 2024

İş hayatınız oldukça yoğun. Bu sizi yorgun düşürebilir. Fakat bu konuda herhangi bir şikâyetiniz yok.Bu ay evlilikle ilgili konular gündemde. İş arkadaşlarınızla tartışma yaşayabilirsiniz. İş yemeklerine katılabilirsiniz. Düzen sizin için önemli olacak. Yaptığınız hatalardan hızla geri döneceğiniz bir aydasınız. Daha önce çıkan fırsatlar yeniden önünüze çıkacak. Sessizce işinizi yapıp kendinizi ispat etmeye çalışıyorsunuz.