BİLİM VE TEKNOLOJİ

A-101'de satışa sunulan Fantom Master Halı Yıkama Makinesi alınır mı? Gerçek kullanıcı yorumları!

A101 İnternete Özelde satışa sunulan Fantom Master CC 5750 Halı Yıkama Makinesinin özellikleri neler? Kullanıcılar memnun mu? İşte ürün incelemesi..

Abone Ol

a101.com.tr 'de 3.799 fiyatla satışa sunulan Fantom Master CC 5750 Halı Yıkama Makinesi, halı yıkama, ıslak vakum veya toz torbalı temizlik fonksiyonlarıyla ön plana çıkıyor.

Hem halı yıkayan hem de ıslak vakum özellikleri olan halı yıkama makinesinin 2400 W motor gücü bulunuyor.

Makine, toz torbalı temizlik esnasında yüksek kapasiteli ve dayanıklı toz torbası ile uzun süreli temizlik imkanı sağlıyor.

Makine, yıkama fonksiyonu sayesinde kirlenen halı, koltuk ve döşemeleri ilk günkü gibi temiz hale getirmeyi vaat ediyor. Aynı zamanda zemine uygun tasarıma sahip süpürücü sayesinde kolay ve pratik temizlik sağlıyor.

Teknik Özellikler

Fonksiyon

Halı Yıkama, Islak Vakumlama ve Toz Torbalı Temizlik

Motor Gücü

2400 W

Motor Tipi

WET / DRY

Voltaj / Frekans

220-230 V AC / 50-60 Hz

Filtreleme

3 Aşamalı Filtreleme Sistemi

Toz Kapasitesi

7 Lt.

Kirli Su Tank Kapasitesi

9 Lt

Temiz Su Tank Kapasitesi

6 Lt

Pompa Basıncı

3 Bar

Park Etme Özelliği

Dikey

Gerçek Kullanıcı Yorumları

"Ürün gerçekten fiyat olarak iyinin de üstünde. Kalitesi de çok çok iyi."

"Gelir gelmez 4+3+1+1 koltukları yıkadım. Çekim gücü harika, muazzam bir makine. Su tankı gayet büyük. Sadece iki depo suyla tüm koltuklarımı yıkadım ki üç bebeğim var, koltuklarım çok lekeliydi, bazı yerlerin üstünden defalarca suyla ıslatıp geçtim. Gürültülü çalışıyor. Ama değer, çok güzel temizliyor. Kurulumu basit. Parçaları çok kaliteli, sağlam ve kullanırken güvensizlik hissi vermiyor. Parasına göre çok iyi bir makine. Toz torbası da var ama evde süpürge varsa günlük kullanım için düşünülmez bence. Koltuklar halılar kirlendikçe halı yıkamacı derdine son. Parasını zaten 6 ay demeden çıkaracaktır. Ben bayıldım. İyi ki almışım diyorum."

"Beklentimin çok üstünde çekiş gücü mükemmel." 

"İyiki almışım koltuklarımı yıkamak için aldım çok güzel çekim gücü çok iyi."

"Ürün gerçekten harika yorumları okuyarak aldım ama tereddütlerim vardı. plastikleri çok kötü çıkar diye düşünüyordum ama gayet başarılı. Çekim gücü de çok iyi. Kendim silerek kiri almıyormuşum. kiri bir yerden başka yere sürüyormuşum. Resmen çamur çıktı sanki. Yaptığım en iyi alışveriş oldu. Teşekkür ederim."