Anunnakiler: Gerçek mi, Efsane mi? Anunnakiler: Gerçek mi, Efsane mi?

Siemens EQ.6 Plus Tam Otomatik Kahve Makinesi, inovatifliği sayesinde mükemmel kahve lezzeti sunarken zarif tasarımı ile dikkat çekiyor.

Siemens'in geliştirdiği autoMilk Clean özelliği tam otomatik buharlı temizlik sistemi, her içecek sonrasında devreye girerek kusursuz hijyen sağlıyor; kullanıcıyı süt sistemini her gün temizleme zahmetinden kurtarıyor.

Kahve makinesi, yenilikçi aromaDouble Shot fonksiyonu sayesinde, aromadan ödün vermeden ekstra sert kahve sunuyor.

Aynı zamanda ceramDrive öğütücü, olağanüstü aromatik kahve deneyimi için demleme işlemi sırasında tüm farklı tatların oluşumunu sağlamak amacıyla kahve çekirdeklerini özellikle eşit kıvamda öğütüyor.

Makine, sütlü ve sade kahvelerin arasından favori içeceği kaydederek her zaman kolaylıkla erişime sunuyor. Böylece kişi dilediği içeceğin kahve yoğunluğunu, bardak ölçüsünü, sıcaklığını ve süt miktarını seçerek kaydiyor; tek tuşla dilediği zaman favori kahvesine kolayca erebiliyor.

Benzersiz iAroma sistemi sayesinde Siemens full otomatik espresso makinesi en yüksek kalitede içecekler hazırlamaya olanak tanıyor. Seramik öğütücü, akıllı ısıtma ve su pompası sistemi ve yüksek teknolojili demleme ünitesi ile lezzetli bir kahve deneyimi sunuyor.

Öte yandan oneTouch DoubleCup fonksiyonu bulunan kahve makinesi, aynı anda iki içecek hazırlama imkanı tanıyor.

Hijyenik kullanım sunan çıkarılabilir demleme ünitesi, akan su altında kolayca temizlenerek kolaylıkla geri yerleştirilebiliyor.

Gerçek Kullanıcı Yorumları

Siemens Tam Otomatik Espresso Makinesi 2 1280X720

"Ürün genel olarak kaliteli.(19 Bar) Siemens müşteri hizmetlerinin de teyit ettiği üzere cihazda aydınlatma var fakat yanmıyor. Türkiye'de satılmayan S700 ile fark olması için aydınlatma kapalı olarak programlanmış."

"Kahve konusunda hassas biriyim. Yaptığı tüm çeşitleri dışarda denemiş biri olarak bu makina daha iyisini yaptığını söyleyebilirim. Alacağınız espresso çekirdeği çok önemli damak zevkinize göre seçip kahveleri ona göre yaparsanız hepsi şahane oluyor."

"Ürünü değerlendirmek için 1 ay kullanmayı bekledim ve her gün en az 3 kere kullandım. Diyeceğim o ki: Alın aldırın acaip iyi. O çok bilindik meşhur markadan alacaktım mağazada siemense bakma şansım oldu iyi ki siemens almışım dedim. Aroması, süt çubuğunun ayrı olması (temizlik açısından) , bir sürü kahve yapıyor olması avantajları. Dışarda günde 2 kahve içiyorduk şimdi termosumuzla çıkıyoruz. Sıcak yapmıyor diyenler olmuş. Kahve sıcaklığını maksimum yapınca baya da sıcak yapıyor ki ben kaynara yakın sıcak kahve severim benim için yeterliydi."

"Oldukça başarılı bir ürün, damak tadınıza göre harika kahveler yapabilirsiniz. Sıcaklık derecesini max ayarladım sonuç daha memnun edici." 

"Her akşam eşimle kahve içiyoruz artık ve ev mis gibi kokuyor. Çok çeşitli kahve yapımı var biz çok memnunuz."

 

Editör: Sena ERDOĞAN