Öztürk’ten geriye kalan tezgahı yürekleri burktu(VİDEO HABER) Öztürk’ten geriye kalan tezgahı yürekleri burktu(VİDEO HABER)

Tarım ve Orman Bakanlığının  talimatları doğrultusunda 81 ilde eş zamanlı olarak yapılan Cuma Buluşmaları kapsamında Erzincan İl ve İlçe Müdürlükleri  köyleri ziyaret etmeye devam ediyor.

İlçelerde ki köylerde yoğun kar yağışının olumsuzluklarına rağmen üreticilere ulaşılıyor.  Erzincan il ve ilçe tarım orman müdürlüğü personeli, çiftçileri ziyaret ederek planlı üretim modelini ve yeni destekleme programları hakkında bilgilendirme yapıyor. Gerçekleştirilen ziyaretlerde üreticilere doğrudan iletişim kurularak, tarımsal üretimin daha verimli hale getirilmesi amaçlanıyor. Çiftçilerin sorunlarını dinleyip çözüm önerileri sunulan toplantılarda modern tarım yöntemleri ve devlet destekleri hakkında bilgilendirme yapılıyor.

Editör: Doğu Gazetesi