KÜLTÜR-SANAT

Vizyondaki filmlerden 10 öneri

Ne izleyeceğine karar veremeyenler buraya

Abone Ol

Vizyondaki filmler içerisinde izleyebileceğiniz 10 filmi sizler için sıraladık. işte vizyondaki 10 film tavsiyesi;

1. Transformers: Başlangıç 

Film, hem Autobotların hem de Decepticon'ların evi olan Cybertron'da geçen bir başlangıç hikayesini konu alıyor. Film, izleyicileri birbirlerinin ezeli düşmanı olan Optimus Prime (Chris Hemsworth) ve Megatron'un (Brian Tyree Henry) bir zamanlar birbirlerine kardeş gibi bağlı oldukları ve Cybertron'un kaderini değiştirdikleri geçmişe götürüyor.

Süre: 104dk
Tür: Animasyon, Bilim Kurgu, Aile, Macera
Yönetmen: Josh Cooley
Senarist: Gabriel Ferrari , Steve Desmond , Andrew Barrer
Yapımı: 2024 - ABD

2. Meşru Gayrimeşru 

Hukuk profesörü Erdem Kuş (Erkan Can), tüm parasını telefon dolandırıcılarına kaptırır. İşin peşini bırakmayan profesör, kendini dolandırıcı çetenin peşine düşmüş hâlde bulur.

Süre: 105dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Ömer Kaydı
Senarist: Ömer Kaydı
Yapımı: 2024 - Türkiye

3. Harika Kanatlar: Dünya Turu 

Arızalı bir denizaltı olan Comma, gelecekteki hâliyle tanışır ve derin deniz depremleri ile kayıp canlıların arkasındaki korkunç komployu öğrenir.
Okyanus krizi sırasında Comma; süper bir dönüşüm geçirip Pete, Pearl, Da Zhuang ve Ateş Tavşanı ile omuz omuza savaşabilir mi?
Hazır olun! Denizaltı ekibinin 80 günlük küresel macerası başlıyor.

Süre: 80dk
Tür: Animasyon, Fantastik, Macera
Yönetmen: Zhang Chao
Yapımı: 2023 - Çin

4. Ters Yüz 2 

"Ters Yüz" filminin devam filmi olan bu yapımda yine Riley karakterine eşlik ederken, ergenlik yıllarına giriş yapan genç karakterin yeni duyguları keşfetmesine tanık olacağız.

Süre: 96dk
Tür: Animasyon, Aile, Dram, Fantastik, Komedi, Macera
Yönetmen: Kelsey Mann
Senarist: Meg LeFauve
Yapımı: 2024 - ABD

5. Ters Yüz 2 

"Ters Yüz" filminin devam filmi olan bu yapımda yine Riley karakterine eşlik ederken, ergenlik yıllarına giriş yapan genç karakterin yeni duyguları keşfetmesine tanık olacağız.

Süre: 96dk
Tür: Animasyon, Aile, Dram, Fantastik, Komedi, Macera
Yönetmen: Kelsey Mann
Senarist: Meg LeFauve
Yapımı: 2024 - ABD

6. Joker

Gotham City'de yaşayan başarısız komedyen Arthur Fleck, babasız büyümüş bir palyaçodur. Arthur'un en yakın arkadaşı olan annesi onu Happy (Mutlu) adıyla çağırır. Ancak bu ismin ona yüklediği misyon, Arthur'un toplumdan dışlanmasına ve zorbalığa uğramasına engel olamayacaktır. Arthur zamanla, dışlanmışlığın vermiş olduğu hayal kırıklığıyla gözü dönmüş bir katil olagelen alter egosu Joker'e dönüşür. 

Süre: 122dk
Tür: Dram, Gerilim, Suç
Yönetmen: Todd Phillips
Senarist: Todd Phillips , Scott Silver
Yapımı: 2019 - Kanada ,  ABD

7. Megalopolis 

Yeni Roma Şehri'nde dahi bir sanatçı olan Cesar Catilina (Adam Driver); ütopik ve idealist bir gelecek hayal etmektedir. Fakat bu yolda bitmek bilmeyen hırsı, çıkarları ve partisine düşkünlüğüyle bilinen Belediye Başkanı Franklyn Cicero (Giancarlo Esposito) ile mücadele etmelidir. Belediye Başkanı’nın kızı Julia Cicero (Nathalie Emmanuel) ise ikilinin arasında kalır.

Süre: 138dk
Tür: Bilim Kurgu, Dram
Yönetmen: Francis Ford Coppola
Senarist: Francis Ford Coppola
Yapımı: 2024 - ABD

8. Deadpool & Wolverine 

İyileşme sürecinde olan Wolverine'in (Hugh Jackman) yolu boşboğaz Deadpool (Ryan Reynolds) ile kesişir. Ortak bir düşmanı yenmek için güçlerini birleştirirler.

Süre: 128dk
Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon, Komedi
Yönetmen: Shawn Levy
Senarist: Rhett Reese , Rob Liefeld , Fabian Nicieza
Yapımı: 2024 - ABD

9. Azrail Film

Dünyada kimse konuşmamaktadır. Kadınların yönettiği bir toplumda, hapishaneden Azrail (Samara Weaving) adında genç bir kadın kaçar. Tekrar yakalandığında, kötü niyetli bir ruha karşı savaşmak için kurban edilmesi planlanır. Fakat Azrail, hayatı için mücadele edecektir.
Süre: 85dk
Tür: Aksiyon, Gerilim, Korku
Yönetmen: E. L. Katz
Senarist: Simon Barrett
Yapımı: 2024 - ABD

10. Çılgın Hırsız 4 

"Çılgın Hırsız" serisinin dördüncü filmi; Gru ailesinin en yeni üyesi Gru Jr.'ı kucaklarına almalarıyla başlıyor. Yeni düşmanları Maxime Le Mal ve onun çekici fakat tehlikeli kız arkadaşı Valentina ile karşı karşıya gelince Gru ailesi, kaçmak zorunda kalır. 

Süre: 95dk
Tür: Animasyon
Yönetmen: Patrick Delage , Chris Renaud
Senarist: Mike White
Yapımı: 2024 - ABD