ERZINCAN

Vali Aydoğdu ve Rektör Levent Yaşam Merkezi inşaatını ziyaret etti; Geliri, Erzincanlı öğrencilere burs olarak verilecek

20.000 metrekare alan üzerine kurulu merkez, tamamlandığında içerisinde kafeterya, eczane, restoran ve ofisler yer alacak

Abone Ol

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent'le birlikte EBYÜ Vakfı tarafından yaptırılan Yaşam Merkezi inşaatını ziyaret ederek, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Erzincan Şehir hastanesinin yanında yer alacak olan "EBYÜ Yaşam Merkezi" Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi için önemli bir gelir kaynağı olacak. Başlattılan kampanya ile kurulan merkez, kafe, eczane, restoran, ofis, oyun parkı ve yeşil alan ve sosyal mekanları ile her türlü ihtiyaca yanıt verecek kullanım alanına sahip nitelikde hazırlanıyor.

EBYÜ Vakfı ve EKEV işbirliğiyle yapımına başlanan Yaşam Merkezinin gelirinin tamamı, vakıflar tarafından üniversite için kullanılacak. Yaşam Merkezi' nden elde edilecek gelir ile üniversite öğrencilerine burs imkanı, BAP Projelerine destek, öğretim üyelerini yurt dışına akademik çalışmaları için gönderilebilme olanakları ve çeşitli akademik imkanlar sağlanabilecek.