Kışın evinizi daha iyi ısıtmanın pratik yolları Kışın evinizi daha iyi ısıtmanın pratik yolları

Uyku pozisyonlarının kişilerin kişiliği hakkında ipuçları vediğine inanılıyor. Bu anlayışa göre kişiler 6 pozisyonda uykuya geçebiliyor. Söz konusu uyku pozisyonlarının kişilik hakkında ortaya koyduğu ipuçları şöye;

Yana dönük uyku pozisyonu

Bu kişiler genellikle anlaşması kolay ve eğlenceli olarak tanımlanır. Aynı zamanda sevdikleri insanları korurler ve sevgiye her zaman açık bir tutum sergilerler.

Cenin uyku pozisyonu

Cenin pozisyonunda uyuyan kişiler dışarıdan zorlu bir yapıya sahip görünürler. Ancak görünenin aksine  son derece hassas yapıya sahiptirler. Duyguyarını  açığa vurmazlar.

Dümdüz sırt üstü uyku pozisyonu

Oldukça sosyal ve açık sözlü olan bu kişiler bir şey saklamazlar. Ayrıca kolay kolay bir şeye canlarını sıkmazlar.

Yüz üstü uyku pozisyonu

Bu kişiler son derece rahat ve geniş davranırlar, dertsiz tasasız görünürler. Ancak kendileri dışındaki herkesi fazla önemserler yardımcı olmak için ellerinden geleni yaparlar.

Eller serbest sırt üstü uyku pozisyonu

Bu pozisyon beden rahatlığını ifade eder. Bu kişiler düşüncelerle vakit geçirmeyi severler. Yeni şeyler yaratmayı ve yeni şeyler düşünmeyi, derin konuşmalar yapmaya bayılırlar.

Eller yastığın altında yüz üstü uyku pozisyonu

Bu kişiler oldukça sağduyulu olup sezgilerine güvenirler. İyi sır saklarlar. Aynı zamanda  istediklerinde manipülatif olmayı başarırlar. Barış ve rahatlıktan yana olup güven veren insanlarla beraber olurlar.

Editör: Sena ERDOĞAN