ERZINCAN

Ünlü gazeteci-yazar rüyasında gördü, Erzincan’a geldi

Rüyasında Erzincan’ı gören gazeteci yazar Fatma Gülşen Koçak Erzincan’a geliş hikayesini anlattı.

Abone Ol

Gazeteci yazar Fatma Gülşen Koçak Erzincan’ı ziyaret etti. Doğu Gazetesi’nde Halil İbrahim Özdemir’in misafiri olan Koçak, gazetemize verdiği röportajda Erzincan’a geliş hikayesini anlattı.

Rüyasında Erzincan Karanlık kanyonda rafting yapan Koçak, rafting yaparken yüzüne Fırat’ın suyunun sıçradığını ve bir ses duyduğunu dile getirdi. Koçak,” Fatma geri dön, diye bir ses duydum ben suyun içinde boğuşurken. ‘Fatma geri dön şelaleye gel’ diyen bir ses.  Eyvah gittim artık ben diyerek, ‘La ilahe illa ente Sübhaneke inni kuntüm minezzalimin’ derken, bir ağaç dalına tutundum. Beni yukarıya çekti o zat.  Nerelisin sen dedi, bende Afyonluyum dedim. Sen buraya gelsene dedi. Siz kimsiniz, biz buraya arkadaşlarla rafting yapmaya geldik dedim. Sen buraya gel, buraya dedi. Bak benim evim şurada Terzibaba…” diyerek rüyasını aktardı.

Yaklaşık 1 buçuk ay sonra ikinci bir rüya gördüğünü dile getiren Koçak, Yusuf Kaplan’ın konuşma yaptığını ve rüyasında tekrar Terzibaba’yı gördüğünü ve kendisini Erzincan’a davet ettiğini aktardı.