EKONOMİ

Türkşeker 81 İlde Duyurdu: 214 İşçi Alımı Yapılacak!

Türkşeker 214 sözleşmeli personel alımı için başvuru sürecine dair yeni bir açıklama paylaştı.

Abone Ol

Türkşekerin Türkiye'deki 81 ilinde bulunan fabrikalarında görevlendirilmek üzere personel alımı yapılacağı ilanı iş arayışında olanları memnun etti. Yeni yıl ile birlikte başlayacak başvuru sürecinde şartları karşılayan 214 personel istihdam edilmek üzere Türkşeker fabrikasına yönlendirilecek.

Fabrikanın merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilecek olan personeller için alım süreci Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek. Başvuruya dair sürecin nasıl işleyeceği ve kadro bilgisi net olarak paylaşıldı.

Açık Kadrolar Paylaşıldı!

Merkezi yerleştirmeler için 214 sözleşmeli personelin KPSS 2023-2 üzerinden tamamlanacağı ifade edildi. Türkşeker fabrikasında istihdam edecek olan personelin başvurabileceği açık branşlar arasında şunlar yer alıyor: Tarım teknikeri, Memur, Bilgisayar mühendisi, Makine mühendisi, Avukat, Elektrik mühendisi, Ziraat Mühendisi, Çevre mühendisi…

Eğitim Seviyesine Göre Başvuru Kontenjanı!

Başvuru sırasında önlisans mezunları memur kategorisinden 61 kontenjana başvurabilecek. Lisans mezunları memur kategorisinde 15 kişilik kontenjana başvurabilecek. Lise mezunları memur kategorisinde 33 kişilik kontenjanı başvuruda bulunabilecek.