Prenses Kate kemoterapi tedavisi oldu ancak saçları dökülmedi. Peki neden? Prenses Kate kemoterapi tedavisi oldu ancak saçları dökülmedi. Peki neden?

Tanoğlu, mesajında, Türk milletinin hedeflerine ulaşma konusundaki azmine vurgu yaparak şu ifadelere yer verdi: “30 Ağustos Zaferi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde, ulusumuzun ve zaferlerle dolu ordumuzun el ele vererek yazdığı bir destandır. Bu zafer, Atatürk etrafında kenetlenen milletimizin ve kahraman askerlerimizin, milli birlik ve beraberlik ruhu içerisinde sürdürdüğü özgürlük mücadelesinin bir sonucudur. Türk milletinin, hedeflerine ulaşma konusundaki azim ve kararlılığını, şartlar ne kadar zor olursa olsun, zorlukların üstesinden gelme kabiliyetinin en güzel örneklerinden biridir”

Başkan Tanoğlu, mesajını : “ Bu anlamlı zaferin 102. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bizlere armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan, ülkemiz ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı en içten duygularımla kutluyorum” şeklinde sonlandırdı.

Editör: Yasemin Dülgeroglu