ERZINCAN

Sebahattin Karakelle'den açıklama; Adaylığım söz konusu değil!

Karakelle, Erzincan belediye başkanı adayları üzerine yapılan anket çalışmalarında geçen aday olacağı iddialarını yalanladı.

Abone Ol

31 Mart'ta yapılacak olan yerel yönetim seçimlerine kısa bir süre kala siyasi partilerde aday adayı ve aday olarak, kulislerde farklı isimler konuşulmaya devam ediyor. Öte yandan anket şirketleri de kamuoyu araştırmalarını sürdürüyor.

Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayları ile ilgili söz konusu araştırmalarda  21. 23. 24 ve 26. Dönem Erzincan Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyesi olan Sebahattin Karakelle'nin de anketlerde yer aldığı görüldü.

Söz konusu anketlerde ismi geçen Karakalle; bir açıklamaya yaparak adaylaığınını kesinlekli söz konusu olmadığını belirtti.

Karakalle açıklmasında;

"Ben Sebahattin Karakelle olarak yerel yönetim seçimlerinde Erzincan Belediye Başkan adaylığım kesinlikle söz konusu değildir. Bu nedenle yapılan ankette ismimin çıkmasından ötürü bir basın açıklaması yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur. Bilgim dahilinde olmayan anketlerde ismimin çıkması Milletimizin ve Hemşerilerimin teveccühüdür. Benim her hangi bir anket çalışmam olmamıştır, olamaz da.

Bizler Erzincan’da siyaseti erdemli ve çalışkan gençlere uygun görüyoruz. Ankette ismi geçen diğer arkadaşlarımız genç, dinamik, çalışkan ve Erzincan’ımızı geleceğe taşıyacak değerli kişilerdir. AK Parti veya Cumhur ittifakı olarak 31 Martta yerel seçimlerde aday olacak olan arkadaşımıza siyasi birikimim ile destek olmaya devam edeceğim. Ve yürekten inanıyorum ki 31 Mart yerel yönetim seçimlerinde Cumhur İttifakı büyük bir zafer ile çıkacaktır." ifadeliren yer verdi.