Politika

Sarıgül, çalışma arkadaşlarına sitem etti

Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin (MTV) bu yıl iki kez ödenmesini öngören kanun teklifinin Meclisteki oylaması ile ilgili açıklama yapan Mustafa Sarıgül, çalışma arkadaşlarına sitem etti

Abone Ol

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, torba yasanın Genel Kurul’daki oylamasına az sayıda muhalefet milletvekilinin katılması ile ilglili açıklamalarda bulundu. 

Torba yasa oylamasına muhalefet milletvekillerinin katılmamasına ilişkin değerlendirmesinin sorulması üzerine, Sarıgül konudan duyduğu üzüntüyü belirterek "Bu noktada kendi payıma tüm yurttaşlarımdan özür diliyorum. Birazcık o konuda da grup başkanvekillerimizin bütün grupları uyarması lazım. Özellikle muhalefet milletvekili olarak orada bulunmamak; son derece üzüntü verici bir olaydır. Muhalefet milletvekilleri o gün orada olmalıydı, Genel Kurula katılmaları gerekirdi. Bundan sonra kesinlikle böyle bir şey olmaz. Bu noktada çalışma arkadaşlarıma da gerçekten sitemlerimi iletiyorum. Başarı 3 şeyden geçer; milletvekili, kadro ve proje. Demek ki; bizim buradaki kadromuz da yeteri kadar oturmadı. Mazeret yok. Muhalefet milletvekilleri olarak o gün hepimiz orada olmalıydık" ifadelerini kullandı.