SAĞLIK

Şampuanın içerisine mutlaka bunu ekleyin! Saçı ışıl ışıl parlatıyor

Türk kahvesinin saçlar üzerindeki etkisi sizi oldukça şaşırtacak!

Abone Ol

Saçları hassas olanlara hayat kurtaran bir önerimiz var. Kimyasal içeriklere de sahip olan şampuanlardansa daha doğal bir yöntemi tercik etmek saç bakımından muzdarip olanlar için hep daha iyi bir tercih olmuştur. Hassas ve kırılgan olan saçlarınızı güçlendirmek ve sağlıklı bir hale getirmek için yöntem oldukça basit. Şampuanınızı daha doğal bir hale getirmek. Şampuanınızın içerisine kahve katmanız oldukça uygun bulunan ve etkisi güçlü olan bir yöntemdir. Deneyerek test edenlerin sıklıkla tavsiye ettiği bu yöntem eminiz sizi de oldukça mutlu edecek.

Saçları güçlendiren en favori yöntem

4 ila 5 çay kaşığı Türk kahvesi şampuanınızın içerisine koyun ve çalkalayın 1 hafta sonra etkisine çok şaşıracaksınız. Saçlarınız yumuşacık olacak, ışıl ışıl parlayacak.Bu sayede saçınıza keratin bakımı yapmış olacaksınız.

Şampuan ve kahvenin saça etkisi

Saçların sağlıklı, güçlü, temiz ve parlayarak yumuşacık olmasını sağlar. Saçın onarılmasını ve hücrelerin yenilenmesine güçlü bir şekilde etki eder. Ayrıca kahvenin telvesini saça sürmek de saç ve derisinde peeling etkisi yapar, kan akışını hızlandırarak çabuk uzamasını sağlar.