Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun 16-17 Mart 2024 tarihleri arasında Trabzon’da düzenlediği Ünilig Atıcılık Müsabakası’na katılan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi öğrencileri başarıyla döndü, Rektör Levent’i ziyaret etti.

Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü Dr.Öğretim Üyesi Ahmet Terzioğlu, Ekibi yarışlara hazırlayan Tuğrul Karanlık ve Ünilig Atıcılık Müsabakasında şampiyonluk kazanan öğrencilerden Ünilig Atıcılık Müsabakası’nda Türkiye Şampiyonu olan aynı zamanda havalı tüfek yarışında Türkiye rekoru kıran Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencisi Galip Berat Afal ve Ünilig Atıcılık Müsabakasında havalı tüfek branşında Türkiye beşincisi olan Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü öğrencileri, Yiğit Geçim EBYÜ Rektör’ü Akın Levent’i ziyaret etti.

Ulalarspor evinde coştu Ulalarspor evinde coştu

Ünilig Atıcılık Müsabakası’nda havalı tabanca branşında kıyasıya yarışan Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü öğrencilerinden Yiğit İrfan Karaarslan ve Kaan Kavak da ziyarette hazır bulundu.

Rektör Levent, Ünilig Atıcılık Müsabakası’na katılarak büyük başarı gösteren öğrencileri tebrik ederek öğrencilere hediyelerini takdim etti.

Editör: Adem Küçükkaya