Göz seyirmesinin sadece rüyada değil normal yaşantımızda da iyi veya kötü bir haber niteliği taşıdığı hep söylenir. Normal hayatta gözümüzün seyirmesi gibi rüyada da hangi gözümüzün seyirdiği aslında önemlidir. Eğer ilahi, psikolojik ve şeytani olan 3 rüya şeklinden ilahi bir mesaj niteliğinde olan bir rüya gördüyseniz bu rüyanın genel manada ne anlama geldiği şu şekillerde tabir edilmiştir;

Rüyada sol göz seyirmesi görmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, delalet eder.

Ev kazaları için alabileceğiniz basit önlemler Ev kazaları için alabileceğiniz basit önlemler

Rüyada sağ göz seyirmesi görmek tüm isteklerine kavuşacağına, insanların iyiliği, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, çalışmaların, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, delalet eder.

Rüyada göz seyirmesi görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, gereken sabrı göstereceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine tabir olunur.

Rüyada göz seyirmesi ayrıca bazı durumlarda kötüye işaret edebilir. Yaşamınızda öngöremediğiniz bir şeyler olabileceğinden şüpheleniyorsanız veya kendinizi kontrol etmek için yeterli güce sahip olmadığınızı düşünüyorsanız, bu rüya endişe verici bir uyarı olabilir.

Rüyada göz seyirmesi üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına alamet eder. Rüyada sağ göz seyirmesi hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.


 

Editör: Merve Kiraz