GENEL

Rüyada eve misafir gelmesi, Rüyada misafir ağırlamak

Rüyada misafir ne mesaj verir?

Abone Ol

Rüyada misafir gelmesi genelde olumlu anlam içerir. Gören kişiye verilecek niğmet ve rızkın işareti olarak nitelendirilen bu rüya tabiî ki yine gören kişinin hayatı ve rüyayı nasıl gördüğüne göre değişebilir. Genel manada verilen misafre dair tabirler ise aşağıdaki gibidir

Rüyada misafir görmek Tez zamanda ulaşılacak olan rızka, Erkek çocuğa yahut sevinçli haberlere delalet eder.

İnsanın hiç tanımadığı veya hoşlanmadığı kimselerle misafirliğe gitmesi, aynen hoşlanmadığı veya sevmediği bir şahıs tarafından rahatsız edileceğine işarettir.

Rüyada tanımadığı veya iyi duygular hissetmediği kimselere misafir olması, yine sevmediği bir kişi tarafından rahatsız edileceğine yorumlanır.

Rüyada misafir ağırlamak, rüya sahibinin yakında bir toplantı yaşanacağına veya bir grupla birlikte vakit geçireceğine işaret eder. Rüyada evinde misafir ağırlayan kimse, yakın arkadaşları ile birlikte bir geziye gider veya çok sevdiği kimselerle birlikte vakit geçirir. Ağırladığı misafirlerle yiyip içtiğini görmek dost meclislerinde bulunmaya ve kişilere ulaşacak nimetlere; misafire ikramda bulunmak ise bereket ve bolluğa işaret eder. Rüyada ağırladığı misafirlerle gülüp oynayan kişi, yakında bir musibete uğrar veya başına bir bela gelir.

Rüyada gelen misafir erkek bir çocukla müjdedir. Evinde hamile bulunmayan bir kimsenin rüyada misafir görmesi, aceleten kavuşacağı rızka delalet eder.

Rüyada misafir ağırlamak endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, mutlu ve huzurlu olacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, eşiyle birlik, delalet eder.