Gördüğünüz rüya uyandığınızda oldukça etki bırakan bir içerikteyse genelde bir mesaj niteliği taşır. Eğer psikolojik olarak yaşadığınız olaylardan veya duyduğunuz bir takım şeylerden etkilenmek dışında bu rüyayı gördüyseniz genel manada sembol olarak dolunay ne anlama gelir bunu araştırmak lazım. Çünkü rüyalar dini bir mesaj içeriğinin yanı sıra psikolojik rüyalarda olabilir. Siz psikolojik etkenlerden tamamen uzak bir rüya olduğu kanatindeyseniz işte dini bir mesaj içeriğinde olabilecek dolunay sembolünün genel manada verilen tabirleri;

Elazığ'da asansör boşluğuna düşen kişi ağır yaralandı Elazığ'da asansör boşluğuna düşen kişi ağır yaralandı

Rüyada dolunay görmek, pozitif bir semboldür. Rüyada dolunay gören kişi, hayatında büyük bir zenginlik, bereket ve refah dönemi yaşayacaktır. Ayrıca, rüyada dolunay görmek, kişinin iç dünyasında da büyük bir olgunlaşma ve aydınlanma yaşadığını gösterir.

Dolunay rüyalarınızda gördüğünüzde, önemli değişimlerin yaklaştığına veya hayatınızda bir sürü pozitif değişimin geleceğine işaret ediyor. Rüyanızdaki dolunay, kendinize olan inancınızın artmasına, kendinizi ifade etme yeteneğinizin gelişmesine veya kendinizi daha iyi ifade etme yeteneğinizin gelişmesine işaret edebilir. Dolunay, aynı zamanda yeni başlangıçlar ve farklı seçenekler hakkında düşünmenize de yardımcı olabilir.

Rüyada dolunay görmek, rüya sahibinin şansının ömrü boyunca yaver gideceği, kısmetinin hep arkasından geleceği, her gittiği yerde mutlaka rızkının orada kendisini bekleyeceği ile tabir edilir.

Rüyada dolunay görmek rüya sahibi için hayattaki en büyük mutlulukları yaşamaya ve en büyük zaferleri kazanmayı delalet eder. Rüya sahibi hayattan payına düşen mutluluğu da nimeti de mutlaka alacak ve her zaman en iyisi için uğraş verecektir. Rüyada dolunay görmek, rüya sahibinin temiz ve güzel olan geleceğini simgeler. Kişinin mutluluğu artarak çoğalacak ve hayatta yüzü her daim güleç olacak demektir.

Rüyada dolunay yakından görmek kendisine uğur getireceğine, bol muhabbette kalacağına, güzel sözler işiteceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve delalet eder.
 

Editör: Merve Kiraz