Rüyada Ateş görmek ve ateş ile beraber görülen semboller genel manada ne anlam içeriyor. Oldukça sık takip edilen tabir sitelerinin açıklamalarından birleştirerek oluşturduğumuz içeriğimizde size ipucu niteliğinde manalar sunacağız. İşte rüyada ateş görmeye dair genel yorumlar;

Rüyada ateş görmek müjde ve bereket yahut zarar, savaş, korkuya ateş yakmak uyarıya, ateş söndürmek fitneyi yatıştırmaya işaret etmektedir. Rüyada ateş yorumu değişik şekillerde yapılır: Rüyada Ateş Görmek bazen müjde, bereket; bazen savaş, korku, hapis, zarar ve günahtır.

Rüya sahibinin dua etmesi ve tövbe etmesi gerekir. Rüyada ateş görmek, fitne, silah, husumet, nifak,  ilim, korku, hizmet ve rızk şeklinde yorumlanır. Rüyada ateş gören kişi; iyi biriyse, alınacak olan iyi habere bereket ve bolluğa işarettir. Rüyada alev görmek; beklenmedik gelişmelere işaret eder.

Rüyada Kıvılcım Görmek

Rüyada kıvılcım görmek ayrılığa ve uzaklaşmaya işaret eder. Kişinin rüyasında kendisine kıvılcımların değmesi resmi bir kurumdan uyarı almaya ya da varlıklı birinden hakaret edici söz duymaya işaret eder.

Rüyada Evin Yanması

Rüyada evinin ateşler içinde yandığını fakat hiç is olmadığını görmek çok hayırlıdır. Rüya sahibinin umre ziyareti yapacağı anlamına gelir.

Rüyada Üzerinin Yanması

Rüyada ateşin üzerini yakan kişinin yaptığı iş nedeni ile başının derde gireceğinin ve bu nedenle de sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Rüyada Sönmüş Ateş Görmek

Rüyada, ateşin ışığından faydalanılan bir yerde ateşin sönmüş ya da birileri tarafınca söndürülmüş olduğunu görmek o yerde, herkese hayrı dokunana, güçlü ve zengin birinin öleceğine işaret eder.

İmam Cafer Sadık: Ateş görmenin yirmi beş tabiri vardır:

1-Fitne 2-Silah 3-Fesat 4-Yorgunluk 5-Husumet 6-Çirkin sözler 7-İnsanların işine mani olmak 8-Hâkimin hışmı 9-Cezalandırma 10-Nifak 11-Çıkmaza girme 12-İlim ve hikmet 13-Hidayet yolu 14-Musibet 15-Korku 16-Yanmak 17-Hizmet 18-Veba 19-Menenjit 20-Suçiçeği 21-İşlerin açılması 22-Erdem 23-Haram mal 24-Rızık 25-Menfaat.

Rüyada ateş parçaları yemek, yetim malı yediğinize veya yiyeceğinize işarettir. “Haksızlıkla yetimlerin mallarını yiyenler şüphesiz karınlarına ancak ateş tıkınmış olurlar; zaten onlar alevlenmiş ateşe gireceklerdir

Fast food işletmelerinin sırrı: Çıtır çıtır patates için bu yöntemi uygulayın Fast food işletmelerinin sırrı: Çıtır çıtır patates için bu yöntemi uygulayın

Editör: Merve Kiraz