Rüyada yüzük görmek, genellikle olumlu anlamlar taşır. Rüyalar, kişinin hayatında yeni gelişmelere, mutluluğa ve berekete işaret eder. Yüzük, evlilik, çocuk, yeni mülk edinimi gibi konularla ilişkilendirilir. Bekar biri rüyasında yüzük taktığını görürse, zengin biriyle evlenme olasılığı yüksektir.

Yüzüklerin mal, zenginlik ve geçim sağlayacağına, dar yüzüklerin zorlukları işaret ettiğine ve emanet yüzüklerin geçici durumlara delalet ettiğine inanılır.

Kırılan bir yüzük, boşanma veya kayıplara işaret edebilir.

Altın yüzük ise kişinin itibarını zedeleyebilirken, gümüş yüzük iyi bir gelecek ve saltanat getirir.

Altın yüzük takan birini görmek, o kişinin hayatında hayırlı günlerin başlayacağına işaret eder. Altın yüzük kaybetmek, fırsatları geri teptiğinizi gösterir. Hediye alınan bir altın yüzük, önemli desteklerin geleceğine ve hayatın olumlu yönde değişeceğine delalet eder.

Yolda bulunan altın yüzük, beklenmedik olaylarla karşılaşacağınızı ve başkalarının problemlerini çözme sürecinde zorlanacağınızı gösterir. Rüyasında bir yüzük verilen kişinin, en yüksek makama yükselebileceği belirtilir. Yüzüğünü kaybedenler zorluk çekerken, taşının kırıldığını görenler soğukkanlılıklarını kaybeder.

Van'da 3 aracın karıştığı trafik kazasında 1 kişi öldü, 7 kişi yaraladı Van'da 3 aracın karıştığı trafik kazasında 1 kişi öldü, 7 kişi yaraladı

Kaybedilen altın yüzük, kendi elinizle teptiğiniz fırsatı işaret etmektedir. Kısmetin ayağınıza kadar gelmesine rağmen, almış olduğunuz kötü kararlarla, durumun olumsuza dönüşüne yorulmaktadır.

Editör: Merve Kiraz