Telefonsuz veya tabletsiz duramayanlar uzun yolculuğa çıkacak olanlar yanlarından ppowerbanklerini ayırmıyorlar. Peki hangi powerbank hangi özelliklere sahip?

1) Baseus Bipow Powerbank 30.000 mAh 20W

30.000 mAh kapasitesiyle eşzamanlı üç cihaz şarj edebilme özelliğine sahip Baseus Bipow Powerbank, güçlü powerbank modellerinden biri.  iPhone için powerbank önerisi arayanlar da tercih edebilirler.

20W ile hızlı şarj teknolojisi ve 8 saat şarj süresi var. Dijital ekranı ile kapasite durumunu takip edebilme özelliğine sahip.

Yüksek kaliteli malzemesi ve akıllı akım dağılımı. USB ve Type-C giriş bağlantısı ve uçakta kullanım uygunluğu gibi özellikleri bulunuyor.

2) MagSafe Powerbank

iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 13 veya iPhone 13 Pro'nuzla güvenli bir şekilde bağlantı kuran ve kablosuz şarj imkanı sağlayan model, cihazınıza takıldığı anda otomatik olarak şarj etmeye başlıyor, bu yüzden ayrıca açıp kapatmanıza gerek yok.

3) Xiaomi Mi 10000 mAh Ultra Compact Powerbank 3

Kompakt tasarımı, yüksek kaliteli pil çekirdeği, akıllı ve hızlı şarj özelliğiyle öne çıkan Xiaomi Mi 10000 mAh Ultra Compact Powerbank 3, USB-A ve USB-C portu ile aynı anda 3 cihaz şarj edilebiliyor.

Damak zevkine göre yoğurt yapmak artık çok basit! Pasteur Yoğurt Makinesi kıvam ayarı sayesinde işinizi kolaylaştıracak! Damak zevkine göre yoğurt yapmak artık çok basit! Pasteur Yoğurt Makinesi kıvam ayarı sayesinde işinizi kolaylaştıracak!

Mi Bluetooth Kulaklık, Mi Akıllı Bileklik vb. düşük akımlı cihazları şarj etmek için 'Pili Kontrol Et' düğmesine iki kez dokunarak düşük akımlı şarj modunda şarj edebilme

Led gösterge,  3,5 saat içinde tamamen şarj özelliği.

22,5 W hızlı şarj ve  gerilim ve akım koruma özellikleri bulunuyor.

4) Mojue by ttec Taşınabilir Şarj Aleti 20.000 mAh 20W

Tüm mobil cihazlar ile uyumlu akıllı çip ve 2 cihazı aynı anda şarj edebilme özelliği ile öne çıkan Mojue by ttec, 20.000 mAh 20 W ultra yüksek kapasitesi olan bataryaya sahip.

PD / QC hızlı şarj teknolojilerini destekleme

1 adet QC 18W USB-A çıkış

1 adet PD 20W çıkış/giriş, QC 18W USB-C çıkış

4 kata kadar daha hızlı ve akım korumasıyla güvenli şarj

10. Philips 10.000 mAh Powerbank 10.000 mAh 37W

İnce yapılı Philips Powerbank, 2 USB portu ile aynı anda iki cihazı şarj edebiliyor.

10.000 mAh 37 W pil kapasitesi

Led güç gösterge ışığı ve 2 saat şarj süresi ve toplam 2,1 A çıkış ve 2 A giriş ile hızlı şarj özelliği bulunuyor.

Editör: Yasemin Dülgeroglu