Artık hemen hemen her mutfağın olmazsa olmazı haline gelen Airfryer’da oldukça konuşulan bir marka haline gelen Philips ürettiği 7000 Serisi (XXL) ile de oldukça gündemde. Gıda Termometreli bu seriyi ve özelliklerini teker teker sizler için  inceliyoruz. Fırın, kızartma, ızgara gibi pişirme işlemlerinde çok yönlü işleve sahip 7000 Serisinin maharetleri şöyle;

HomeID, çok sayıda sağlıklı yemek seçeneği için rehberlik sunar

Rehberli yemek pişirme: Dünyanın dört bir yanından lezzetli, ilham verici ve sağlıklı tarifler sunan Airfryer Combi'yi HomeID uygulamasına bağlayarak zahmetsiz, nefis yemekler yapın. Adım adım rehberlik ve tam ihtiyacınız olan ayarlarla tarifleri kolayca yeniden oluşturabilir, hatta kendi videonuzu bile yükleyebilirsiniz!

Rapid CombiAir Teknolojisi, yemekleri tam istediğiniz gibi pişirir

Tat duyusu: Yemeklerin her zaman tam istediğiniz gibi piştiğini ve denenecek, tadına bakılacak ve keyif alınacak bir sürü yeni tarif olduğunu hayal edin. Rapid CombiAir Teknolojisiyle tüm bunlar artık hayal değil! HomeID uygulamasına bağlı Airfryer pişirme süresini, sıcaklığı ve hava hızını otomatik olarak ayarlar. Bifteği hafifçe sotelemek, yahniyi yavaş pişirmek ve eti ağır ateşte pişirmek için düşük hava akışını seçin. Yüksek, düşük ve dinamik hava akışıyla pişirme seçenekleri, yemeğinizin içinin her zaman lezzetli ve yumuşak, dışının ise istediğiniz kıvamda çıtır olmasını sağlar.

Otomatik pişirme programları, en iyi sonuçlar için rehberlik sağlar

Her aşamada yanınızda: Philips'in yeni Otomatik pişirme programları, en iyi sonuçları almanız için sizi kusursuz bir şekilde yönlendirerek aceleniz olduğunda yemek pişirme stresini ortadan kaldırır. Malzemelerinizi seçin, miktarı girin ve gerisini Airfryer'a bırakın.

XXL Kapasite

2 kg / 8,3 L kapasite sayesinde aileniz ve sevdikleriniz için 7 porsiyona kadar lezzetli yemekler hazırlayabilirsiniz.

Enerji ve zaman tasarrufu

Philips Airfryer, geleneksel bir fırına göre %70 daha az enerji ve %50 daha fazla hızla lezzetli yemekler pişirerek size zaman ve enerji tasarrufu sağlar.*

A sınıfı fırın kullanımına kıyasla tavuk göğsü (AF ayarı 160°C, ön ısıtma yok) veya somon fileto (200°C, ön ısıtma yok) pişirmenin enerji maliyeti. HD9280, HD9650, HD9860, HD9270, HD9285, HD9252, HD9200, HD9255, HD9880 numaralı ürünlerle yapılan şirket içi laboratuvar ölçümüne dayalı ortalama yüzde. Sonuçlar ürüne göre değişebilir.

Philips Airfryer 7000 Serisi Xxl 960X960

Üretildiği yer: Çin

Teknik özellikler;

Güç

2200  W

Kablo uzunluğu

1  m

Anında açılır/ön ısıtma gerekmez

Evet

Arayüz

Dijital

Sıcak tutma düğmesi

Evet

Ön ayar düğmesi

Evet

TFT ekran

Evet

ğırlık

9,4  kg

Ürünün boyutları (GxYxD)

335x351x443 mm

Ayarlanabilir termostat, Güç açık ışığı, Otomatik kapanma, Isı iletmeyen tutma yerleri, Bulaşık makinesinde yıkanabilir, Sıcaklık ışığı, Sıcaklık kontrolü, Ön ayarlı pişirme fonksiyonu, Isı korumalı dış kaplama gibi özelliklerinin yanında genel özeliklerinde ise;

Dünya’da Türkiye’nin yeri! Türkiye neler üretiyor? Dünya’da Türkiye’nin yeri! Türkiye neler üretiyor?

Otomatik kapanma

Isı korumalı dış kaplama

Temizlemesi kolay: Bulaşık makinesinde yıkanabilir

Açma/kapama düğmesi

Sıcaklık ayar düğmesi

QuickClean

Rapid CombiAir teknolojisi

Dijital dokunmatik ekran

Zaman kontrolü

Ön ısıtma gerektirmez (anında açılır)

Wi-Fi bağlantılı

Uygulamada Yemek Tarifi

Bir de pişirme yöntemlerine göz atalım;

Kızartma

Kavurma

Izgara

Pişirme

Tek tencerede pişirme

Karıştırarak pişirme

Soteleme

Dondurulmuş gıda pişirme

Tekrar ısıtma

Buz çözme

Sıcak tutma

Dehidrasyon

Ekmek kızartma

Kendi suyunda pişirme

Fermantasyon

Konfi

Yavaş Pişirme

Ağır ateşte pişirme

Sous vide

Çok Amaçlı Fırında Pişirme

Çok Amaçlı Kavurma

Çok Amaçlı Izgara

Yeni otomatik pişirme tekniği ile tahminde bulunmanıza gerek bırakmayan
NutriU ile uzaktan bağlantılı Airfryer, istediğiniz şekilde lezzetli yemekler hazırlamanızı sağlar. Otomatik Pişirme Programları ve Gıda Termometresi, süreci basitleştirir ve belirsizlikleri ortadan kaldırır.

Editör: Merve Kiraz