Erzincan'da çorak arazileri diktiği 35 bin ceviz fidanıyla yeşertti Erzincan'da çorak arazileri diktiği 35 bin ceviz fidanıyla yeşertti

Konu ile ilgili bilgi veren Öz-Er Şavak Yöresel Ürünler sahibi Özkan Beydili, bunu iyilik için değil, kendilerine borç olarak adlandırdıklarını söyledi. 
Beydili konu ile ilgili açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Erzincan Ak Parti Milletvekili Sayın Süleyman Karaman beyefendinin çağrısı ve 24 Anagold Erzincanspor Kulüp Başkanımız Sayın Ömer Akyürek beyefendi ile yaptığımız görüşme sonrası ÖZ-ER Şavak Yöresel & Naz-Mar ailesi olarak Erzincanspor'umuzun 3 aylık peynir ihtiyacını karşılamış olmaktan onur duyuyoruz. Bu küçük desteğimizi kesinlikle bir iyilik olarak değerlendirmiyoruz. Erzincan esnafları olarak şehrimizin temsilcisi olan kulübümüze karınca kararınca destek olmayı bir borç olarak adlandırıyoruz. Erzincanspor'umuza desteğini her daim devam ettiren Milletvekilimiz Sayın Süleyman Karaman beyefendiye ve özellikle zorlu bir süreçte elini taşın altına koyarak başkanlığı devralan Sayın Ömer Akyürek Başkanımıza teşekkürlerimizi sunarız.”
 

Editör: Sena ERDOĞAN