Bazı doğal ve süper gıdalar, özellikle de her gün tüketildiğinde yaşlanma sürecini yavaşlatarak ve genel sağlık üzerinde olumlu etkiler yaratarak kişilere fayda sağlıyor. Peki, bu mucize besin nedir? Detaylar haberimizde…

Bu karışımın düzenli tüketilmesi bağışıklık sistemini güçlendirip, damarları temizliyor ve tıkalı damarların açılmasına yardımcı oluyor. Aynı zamanda kabızlığa iyi geliyor.

ÖLÜMSÜZLÜK İKSİRİ OLAN MUCİZE TARİF

Malzemeler:

Zencefil

Limon

Sirke buharının mucizevi etkisi sizi çok şaşırtacak! Sirke buharının mucizevi etkisi sizi çok şaşırtacak!

Yapılışı:

1 yemek kaşığı taze rendelenmiş zencefili bir kaba koyun. Üzerine yarım limonun suyunu sıkın. İsterseniz karışımı biraz suyla seyreltebilirsiniz. Karışımı iyice karıştırın ve 5 dakika bekletin. Bu karışımı sabahları aç karnına içmek, sindirim sistemini canlandırabilir ve damar sağlığını destekleyebilir.

Sadece iki malzeme ile yapılan bu doğal karışım, hem damarlarınızı temizlemeye hem de bağırsaklarınızı düzenlemeye yardımcı olabilir. Ancak, düzenli ilaç kullananlar veya böyle karışımlara alerjisi olanlar uzmana danışmadan asla tüketmemeli.

 ZENCEFİL VE LİMON KARIŞIMININ FAYDALARI NELER?

Sağlık açısından pek çık faydası olan bu doğal karışım, sindirim ve bağırsak sağlığı sistemini destekler ve bağışıklığı güçlendirir.  Mide bulantısı, gaz ve şişkinlik gibi problemleri hafifletmeye yardımcı olabilir. Vücudu enfeksiyonlara karşı korumaya yardımcı olur. Bu iki karışım yaşlanmayı geciktirerek vücudun hastalıklarla daha iyi savaşmasını sağlar.

Editör: Yasemin Dülgeroglu