GENEL

Mustafa Sarıgül’den Kurban Bayramı Mesajı

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Kurban Bayramı nedeniyle bir basın açıklaması yaparak tüm yurttaşların bayramını tebrik etti

Abone Ol

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Kurban Bayramı nedeniyle bir basın açıklaması yaparak tüm yurttaşların bayramını tebrik etti ve önemli konulara dikkat çekti.

Sarıgül, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Trafik Kurallarına Uyalım, Canlar Yanmasın Sarıgül, bayram dolayısıyla yollara çıkan herkesi trafik kurallarına uymaya davet ederek, "Trafik kazaları nedeniyle canlar kaybediyoruz, sakat kalanlar oluyor. Bir saat sonra gidelim, aman dikkat edelim. Benim hatırım için, kendi çoluğunuzun çocuğunuzun hatırı için, ailenizin mutluluğu için trafik kurallarına uyun, aşırı hız yapmayın ve iyi bir bayram geçirin," dedi. Yaşlılarımızı Unutmayalım Sarıgül, bayramların çocukların neşelendiği, yaşlıların hislendiği zamanlar olduğuna dikkat çekerek, "Başta kendi aile büyüklerimiz olmak üzere, gözleri yolda, kulakları kapı zilinde, telefon zilinde olan tüm yaşlıları sevindirelim, onları mutlu edelim," ifadelerini kullandı.

Bayramlar Barışma Zamanıdır

Kırgınlıkların ve dargınlıkların bir yana bırakılması gerektiğini belirten Sarıgül, "Dünyada herkese yer var. Birbirimize tahammül gösterelim ve kimseyi yargılamayalım, sevgi ve hoşgörüyle kucaklayalım," dedi.

Ciddi Ekonomik Sorunlarımız Var

Sarıgül, ekonomik sıkıntılara dikkat çekerek, "Halkımızın büyük çoğunluğu geçim sıkıntısı içinde yaşıyor. İşsizlik ve yoksulluk evlerde huzur bırakmadı. Özellikle emeklilerimiz çok zor durumdalar, buna bir çözüm bulmamız lazım. Enflasyonla mücadele etmemiz lazım. Üretime dayalı bir ekonomi modeline geçmemiz lazım," şeklinde konuştu. Bayram Süresince Erzincan’da Olacağım Sarıgül, bayram süresince Erzincan’da olacağını belirterek,

"Bayram namazını Terzibaba Camisi'nde kılacağım"

Erzincan merkezinde, ilçe ve köylerinde hemşerilerimle bayramlaşacağım. Kurban Bayramının Can Erzincan’ımız için, ülkemiz için, İslam alemi ve insanlık için kardeşlik ve dayanışmaya vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyorum. Sevdiklerinizle, ailelerinizle huzur dolu, sevgi dolu, muhabbet dolu bir bayram geçirmenizi diliyor, hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum," dedi.