Altmış yaş üzerindekiler üniversiteli olacak Altmış yaş üzerindekiler üniversiteli olacak

MEB ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Proje kapsamında oluşturulan değerler kulübünde her okula bir kardeş okul belirlendi. Gazi İlkokulu ise Kahramanmaraş Elbistan’da kardeş okulu olan Balıkçı İlkokuluna destek olmak için etkinlik düzenledi. Depremin hemen sonrası çeşitli yardımlarda bulunan ilkokul öğrencileri bu seferde pilav günü yaparak gelirini kardeş okul olan Balıkçı İlkokulu’na bağışladı. 

Şehit Aileleri Koruma Derneği’nin de pilav malzemeleri ve aşçı bakımından destek olduğu etkinlikte 5 bin TL Balıkçı İlkokuluna bağışta bulunuldu. Okul idaresi yapılan yardım geliriyle birlikte kardeş okul olan Balıkçı İlkokul öğrencilerinin de Elbistan’da piknik yapacağını belirterek Gazi İlkokul öğrencilerinin hem eğlendiğini hem de kardeşlerinin eğlenmesini sağladığını dile getirdi.

Gazi İlkokul öğrencileri Erzincanlı SMA hastası Nilperi bebeği de unutmadı. Minik Nilperi’ye de destek olmak isteyen öğrenciler elde edilen gelirden 750 TL’yi Nilperi bebeğe aktarırken kalan 60 kişilik pilav da Nilperi bebek için düzenlenen kermese gönderildi. 
 

Editör: Sena ERDOĞAN