Erzincan Mera Islah Projeleri incelendi Erzincan Mera Islah Projeleri incelendi

5 Kasım tarihinde ''Minik Buğlem Ecrin'in kanepeden düşerek hayatını kaybettiği'' haberini duyurmuştuk. Minik bebeğin hayatını kaybettiği o konu ile ilgili bazı gelişmeler var. 

Minik Buğlem Ecrin'in ölmesinin 1 yıl öncesi

Serkan Gürdal eşi ile çocuklarının kayıp olduğunu 2022 yılında Esra Erol vasıtasıyla ATV ekranlarından canlı yayınlarda duyurur.
Esra Erol eş Y.G’yi bularak canlı yayına çıkartır ve konuşturur. Eşinin çocuklarına iyi davranmadığını, sürekli dövdüğünü, hatta ayaklarında sallarken bebeği tutup savurduğuna bile şahit olduğunu belirten Serkan Gürdal'ın bu söylemlerini 2022 yılındaki canlı yayında doğrulayan Y. G., eski eşine boşanma davası açar.
Çocukların velayeti ilk mahkemede anne Y.G’ye verilir. Esra Erol'un programında ayrıca mahkeme salonundan çıkan annenin velayetin hemen babaya verilmesi için dilekçe yazdığına değinilir. Esra Erol yalvarırcasına Erzincan Valiliği ile Erzincan Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'ne seslenir ve bu çocukların bu anneden alınmasını ister.

Esra Erol'un yakarışı Erzincan'da karşılık bulmaz ve çocuk gene annede kalır. 

CİNAYET Mİ İHMAL Mİ ?

Geçtiğimiz ay, 5 kasım tarihinde yaşanan ''Minik Buğlem Ecrin, kanepeden düşerek hayatını kaybetti'' başlığıyla BU ADRESTE haberleştirmiş olduğumuz konu bu günlerde tekrar gündemde. Bebeğin ölümünün ardından Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığınca Y. G., hakkında taksirle öldürmekten soruşturma başlatıldı. Eski eş Y.G’nin tutuksuz yargılanmasına karar verildi. Serkan Gürdal, çocuğunun kanepeden düşerek ölmediğini, cinayete kurban gittiğini ileri sürerek tek sorumlusunun eski eşi olduğunu kaydeder.

2022 yılında çocuklara bakmadığını kabul eden, 2023 yılında da eski eşinden olma çocuğunun kanepeden düşerek öldüğünü iddia eden Y. G.’yi sorumlu tutan Serkan Gürdal'ın bu iddiaları kanları dondurur.

Serkan Gürdal 45 cm yükseklikteki kanepeden düşerek hayatını kaybettiğini iddia eden anne Y. G.’nin kendinden olma çocuğuna iyi bakmadığını, 3 yaşındaki abisine baktırdığını, çocuğunun eşi Y. G. tarafından öldürüldüğünü iddia ederek Esra Erol'dan yardım ister. 

Buğlem Ecrin Gürdal'ın kafasında 2 yeni 1’de eski kırık olduğunun iddia edildiği programda Y.G’nin söylemleri de dikkatleri anne Y.G'nin üzerine toplar. 

Olayın yaşandığı anları Esra Erol'a canlı yayında an be an anlatan Y.G. odaya girdiğinde kızı Ecrin Gürdal'ın kanepeden aşağı düşerek öldüğünü 3 yaşındaki oğlundan duyduğunu iddia eder.

Atv'de yayınlanan programın detayları aşağıdaki gibidir. 

 1. VİDEO

2. VİDEO

Editör: Mücahit Özdemir