Copilot, gündelik hayatta sorular sorabileceğiniz, size derleme ve doğru bilgileri sunan ve daha pek çok özelliği olan bir yapay zekâ.

Copilot ile WhatsApp’tan tıpkı bir arkadaşınızla sohbet eder gibi sohbet edebilir istediğiniz tüm bilgileri alabilirsiniz. Nasıl mı?

Önce WhatsApp’ı açın sohbetler bölümüne gelin ve arama kısmına +18772241042 yazın. Bunu yazdığınızda karşınıza Microsoft copilot çıkacak. Copilot’la sohbet etmeye bu şekilde başlayabilirsiniz.  Copilota hemen bir mesaj göndermeniz gerekiyor. Mesaj kısmına Speak Turkish yazıp gönderin. Bu şekilde sohbet Türkçe devam edecek.

Yanlış Şarj, Büyük Patlamalar: Powerbank Tehlikelerine Dikkat! Yanlış Şarj, Büyük Patlamalar: Powerbank Tehlikelerine Dikkat!

Ardından Copilot’a istediğinizi sorabilirsiniz. Bulunduğunuz şehirdeki gezilecek bölgeler, yemek tarifleri, bilmediğiniz kelimelerin anlamları, oluşturmak istediğiniz görseller, matematik soruları ve daha fazlası. Aslında aklınıza gelen tüm soruları sorabilir yanıtını kolayca alabilirsiniz.

Bu işlemle her an cebinizde sorularınızı cevaplayacak bir arkadaşınız olacak.

Editör: Yasemin Dülgeroglu