TFF 2. Lig beyaz grupta mücadele eden 24 Erzincan Spor 5. Haftada kendi sahasında karşılaştığı lider Pendik Spor’u 1-0 mağlup etti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk Pendik Spor yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. İlerleyen dakikalarda dengeyi kuran 24 Erzincan Spor kanat atakları ile rakip kalede etkili olsa da son vuruşları yapamayınca karşılaşmanın ilk devresi 0 -0 beraberlikle sonuçlandı.

İkinci devreye daha hızlı başlaya 24 Erzincan Spor rakip defansa zor anlar yaşatsa da ataklarını bir türlü gol ile sonuçlandıramadı. Karşılaşmanın 80. Dakikasında ikinci yarı oyuna giren Oktay Balcı’nın aşırtma vuruşu ile 24 Erzincan Spor aradığı golü buldu. Ligde ilk galibiyetini güzel bir oyundan sonra lider Pendik Spor karşısında almış oldu. 06.10.2021 Çarşamba günü Uşak deplasmanına  gidecek olan 24 Erzincan Spor bu maçtan da üç puan hedefliyor.

Editör: Doğu Gazetesi