KÜLTÜR-SANAT

Kasabada geçen fantastik dalda en iyi 5 dizi

Uzun süren bir maceraya dalmak isteyenlere iyi bir fikrimiz var

Abone Ol

Evde oldukça fazla vakit geçiriyor ve arta kalan zamanı nasıl değerlendirsem diye düşünüyorsanız hele bir de fantastik türlerin hastasıysanız size her gün takip edebileceğiniz 5 dizi önerimiz var. Hem de en gizemli kasaba dizilerinden. İşte sizler için önerilen o sıralama;

Vampir Günlükleri

Tür: Bilim Kurgu , Dram

Oyuncular: Paul Wesley , Kat Graham , Candice Accola , Zach Roerig , Ian Somerhalder

Elena Gilbert veda ardından, sezon yedi kişi titremek süre iyileşir bazı karakterler ile başlar. Lily Salvatore kardeşleri birbirine düşürmeye çalışacak. Stefan'ın ve Caroline arasındaki ilişki bu sezonda anlaşılır şekilde ortaya çıkacak. Elena uykuya yattığı için Damon Elena'yı bekleyecek. Öfkeli bir karakter olarak göreceğiz ve kötü karakter haline gelmeden karanlık yönlerini keşfedeceğiz.

The OA

Tür: Bilim Kurgu , Dram , Gizem

Oyuncular: Will Brill , Emory Cohen , Patrick Gibson , Brit Marling , Brendan Meyer

Gözleri görmeyen Prairie Johnson, kayboluşunun yedinci yılında gözleri düzelmiş bir şekilde geri döner ve bir görev için beş yabancıyla bir ekip kurar. 

From

Tür: Bilim Kurgu , Dram , Gizem

Oyuncular: Harold Perrineau , Catalina Sandino Moreno , Eion Bailey , David Alpay , Elizabeth Saunders

Orta Amerika'da giren herkesi tuzağa düşüren kabus gibi bir kasabanın gizemini çözün. İsteksiz sakinler, normallik duygusunu sürdürmek ve bir çıkış yolu aramak için savaşırken, aynı zamanda, güneş battığında ortaya çıkan korkunç yaratıklar da dahil olmak üzere, çevredeki ormanın tehditlerine karşı da hayatta kalmak zorundadırlar.

Gece Yarısı Ayini

Tür: Dram , Gizem

Oyuncular: Crystal Balint , Alex Essoe , Zach Gilford , Matt Biedel , Annabeth Gish

İnancını yitirmiş, ölmekte olan bir kasabaya yeni gelen karizmatik ve genç bir rahip görkemli mucizeleri, gizemli olayları ve yeni bir dinî coşkuyu beraberinde getirir.

 The Leftovers

Tür: Bilim Kurgu , Dram

Oyuncular: Liv Tyler , Justin Theroux , Amy Brenneman , Charlie Carver , Max Carver

Hristiyanlıkta Rapture diye bir kavram var. Hz. İsa’nın yeryüzüne inip inanan ve iman edenlerle birlikte yeniden yükseleceğine dair bir çeşit inanış. Dizi de bu çeşit bir Rapture’ın sonrası üstüne kurulmuş. Dünya üzerinden milyonlarca insan silinmiş durumda. İki çocuk babası polis müdürü Kevin Garvey, birçok insanın açıklanamaz şekilde yok olmasından sonra durumu kontrol altında tutmaya çalışmaktadır. Tabii eşi Laurie’nin onu ve çocuklarını terk edip gizemli bir tarikata katılması bunu hiç de kolaylaştırmayan bir durum. Dizinin merkezinde Garvey Ailesi olsa da dizide bu tarikat, bir gazete editörü, bir liseli kız gibi aileyle bir şekilde bağlantılı, bağlantısız kişilerin başından geçenleri, bu olayın sonrasında yaşananları izleyeceğiz.

Kaynak; www.sinemalar.com