Kocaeli

Karamürselli öğrenciler Yazar Özdemir'i ziyaret ettiler

Abone Ol

Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı; eğitim sisteminin hedefi olan "aklıselim, kalbiselim ve zevkiselim bireyler yetiştirilmesine" katkı sağlamayı amaçlayan, öğrencilerin ülkemizin tarihi ve kültürel zenginliklerinin farkına varması, farklı bölgelerin yaşam koşullarını daha yakından tanıması, sosyokültürel açıdan birbirlerini tanıması ve kardeşlik duygularının gelişmesi, milli, manevi ve insani değerlerle kuşanmasına yönelik Kocaelinden bir gurup öğrenci değişim programı çerçevesinde Erzincan'a geldiler
Din öğretimi Genel Müdürlüğü Arge birimi tarafından düzenlenen projeye Erzincan Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğüne Karamürsel AİHLpaydaş okul olarak belirlendi. 'Canlar diyarından Pehlivanlar diyarına' isimli projesiyle Erzincan AİHL Proje Öğrencileri  03.05.2024-12.05.2024 tarihleri arasında Kocaeli Karamürsel ilçesinde bir dizi etkinlikler ve geziler düzenlediler. Bu kapsamda yapılan gezide ören yerleri müzeler, yazar söyleşileri ve okul içi faaliyetler düzenlendi.

Öğrenciler açısından sosyal ve kültürel olarak bir bakış açısı kazandırıldı. Öğrencilerin vizyonuna geliştirilmesine katkı sağlandı.  Pehlivanlar da 12.05.2024-18.05.2024 can Erzincan'da ağırlandı. Gelen misafirlere Erzincan'ın doğal ve kültürel güzellikleri tanıtıldı. Erzincan AİHL Pansiyondan Sorumlu Md Yardımcısı Ömer Tekirdağ, Rehber Öğretmen Erhan Kızılelma koordinatörlüğü ile Karamürsel AİHL Md Yard İsmail Yazıcı ve Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Ali Yılmaz eşliğinde gerçekleştirildi.

Misafir öğrenciler Türkiye Yazarlar Birliği Erzincan Şube Başkanı Gazeteci -Yazar Halil İbrahim Özdemir'i ziyaret ederek bir söyleşide bulundular.

Özdemir gelen öğrencilere birer kitap hediye etti.