YAŞAM

Kadın Kış Modası Kombinlerinin 5 Trend Parçası

Soğuk havalarda kombin yaparken olmazsa olmaz parçalar neler? Hangi parçalar soğuk havaların kurtarıcısı…

Abone Ol

Kıyafet kombinlerken sıkılıyor ve ne giyeceğinize karar veremiyorsanız, kış aylarında kombin yapmanızı kolaylaştıracak her kıyafetinize uyum sağlayacak o parçaları açıklıyoruz.

1-    Siyah ve krem renklerde kazak

Dolabınızda mutlaka siyah ve krem ya da sevdiğiniz kendinize yakıştırdığınız açık tonlarda bir kazağınız olmalı. Bu kazakları blazer veya spor ceketlerle kombinleyebilir spor ve şık bir görünüme sahip olabilirsiniz. Ayrıca bu kazaklar istediğiniz her montla veya kabanla burlukte tercih edilebilir.

2-    Siyah / Krem / Deve tüyü renginde kaban veya mont

Kabanlarınızı seçerken kombin yapmaya üşenmiyorsanız bordo, lacivert, mor gibi daha iddialı renkler tercih edebilirsiniz. Ancak her kıyafetime yakışsın, kombinlemesi kolay olsun, aynı zamanda şık görünsün derseniz, siyah, krem, devetüyü ve gri renkli kabanlar ve montlar her kıyafete uyum sağlıyorlar.

3-    Koyu ve açık renkte kot pantolon, kumaş pantolon, deri pantolon…

Deri pantolonlar kış aylarında hem şık duruyor hem de sıcak tuttukları içir tercih ediliyor. 

4-    Blazer ceket / ceket

Ofis veya kurumda çalışıyorsanız blazer ceketler kış aylarında kurtarıcınız olabilir. Etekle, kot veya kumaş pantolonlarla kolaylıkla kombinlenebilen ceketlerle kış aylarında şıklığınızı konuşturmanız mümkün.

5-    Kışın olmazsa olmazı deri postallar, topuklu botlar, çizmeler ve ugg’lar!

Her kıyafete farklı tarzda ayakkabılar tercih etmeniz gerekebilir. Örneğin kotlarınızın altına deri postal veya ugg, kumaş pantolonunu altına ise topuklu bot, kumaş etek ve şık bir elbisenin altına ise çizme… Bu 4 parça kış kombinlerinizin kurtarıcısı olacak.