SAĞLIK

Kabızlığa son! Yoğurdu mutlaka bu tohumla tüketin

Bu karışımının faydalarına inanamayacaksınız

Abone Ol

Vücudumuz özellikle de bağırsaklarımız binlerce bakteriyi içerisinde barındırıyor. Bazı bakteriler bedenimizde oldukça faydalıyken bazıları da oldukça zararlı. Özellikle bağırsaklarda zararlı bakteri sayısında artış yaşandığı zaman sindirim sisteminde yavaşlama meydana geliyor ve  bir takım sorunlara kapı aralıyor. Bu zararlı bakterilerin önleyici ilacı ise Yoğurt ve Öğütülmüş Keten Tohumu karışımı.

Yoğurt, probiyotik içeriği ile bağırsaklara dosttur ve sindirim sistemini rahatlatır. Probiyotikler yaşamak ve bunu sürdürmek için prebiyotiklere ihtiyaç duyarlar.Keten tohumu ise Omega 3 kaynağı olmasının yanı sıra yoğurt ile beraber tüketildiğinde sindirim sistemini düzene sokmaktadır. Öğütülmüş keten tohumunun sindirimi çok daha kolaydır.

Bu ikili bir araya geldiğinde içeriğinde birçok vitamini barındırarak vücudu tehlikelere karşı korur. Yoğurt ve Öğütülmüş Keten Tohumu karışımı içerisinde; besin lifi, Omega 3, magnezyum, potasyum, demir ve bakır bulunur. Bu sayede birçok soruna karşı bedeniniz güç kazanır.

Yoğurt ve Öğütülmüş Keten Tohumu karışımının faydaları

-Açlık hissettirmez ve sindirim sistemini düzenler

-Kabızlık sorunlarını tamamen yok eder.

-Diyet sürecini destekler

-Vücuttaki toksinlerin atılmasını sağlar

-Bağışıklık sistemine güç katarak direnci arttırır.

-Kan dolaşımına iyi gelir, tansiyonu dengeler.

-Metabolizmanın iyi çalışmasını sağlar

-Gün içerisinde oldukça zinde hissettirir

-İltihapların yok olmasına yardımcıdır.

-Bedeninizdeki ödemleri yok eder.