Recep Demir Erkek Yatılı Kur'an Kursu’nda eğitim gören 15 öğrenci, hafızlıklarını başarıyla tamamlayarak önemli bir başarıya imza attılar. Kurs yöneticisi Muhammed Budak ve değerli hocalar eşliğinde, öğrenciler il müftüsünü ziyaret etti.
Ziyaret sırasında İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, hafızlıklarını bitiren öğrencilere akıllı saat ve çeşitli hediyeler takdim ederek, onları bu büyük başarıları için tebrik etti. Fakirullahoğlu, öğrencilere Temmuz 2025’te yapılacak olan 2. Dönem Hafızlık Tespit Sınavı’nda da başarı diledi.
Özellikle son yıllarda, kurslarındaki eğitim süresini kısaltarak hafızlıklarını yalnızca 5, 6 veya 8 ay gibi kısa sürelerde tamamlayan öğrencilerin gösterdiği bu örnek başarı, kurs yöneticilerini ve öğrencilerin ailelerini gururlandırmış durumda. Fakirullahoğlu, “Bu başarı, sadece öğrencilerimizi değil, onları yetiştiren hocalarını da onurlandırıyor. Bu tür başarılara imza atan öğrencilerimiz, bizim için birer örnek teşkil etmektedir” şeklinde konuştu.