ERZINCAN

“Güven ve istikrar geri geldi”

Erzincan MÜSİAD Şube Başkanı Ertan Buyruk, seçim sonrası güven ve istikrarın geri geldiğini söyledi.

Abone Ol

Buyruk açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Türkiye siyasi tarihi için bir milat niteliğinde olan 14 Mayıs ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri için halk sandık başına gitti. 

Seçimlerin ardından milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimi gerçekleşti.  

   

Seçimlerin akabinde kabine oluşturularak hızlı şekilde bakanlarımız görevlerine başlamasıyla ülkemizde istikrar ve güven duygusu hızla hakim oldu. Demokrasilerde milletin geleceğine yine milletin kendisi karar verir. 

Yeni oluşturulan kabine isimleri, iş adamlarını oldukça memnun etmiştir. Yeni kabineyle ilgili pozitif yönde ivme kazanacak gelişmeler olacaktır.  

   Seçmenler huzur, istikrar ve güvenden yana oy kullanarak biz tüccarlara üretim yapmaya elverişli hükümet sunulması yönünde irade kullanmışlardır.

MÜSİAD olarak  ülkemizin ekonomisine ve Erzincan ticaretinin gelişmesine katkıda bulunmak üzere hiç vakit geçirmeden il içinde ve dışında bulunan iş adamlarıyla görüşmelere başladık. Çünkü biz biliyoruz ki yapacak çok işimiz var. 

    20 Yılda olduğu gibi önümüzdeki 5 yılda da  uygulanacak olan etkin ekonomisi “güçlü Türkiye güçlü devlet “ politikası ile Türkiye Yüzyılı startı verilmiş olup piyasalarda güven hasıl olmuş olur. 

   MÜSİAD 3. dönem başkanımız Ömer Bolat  Beyin, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN  tarafından Ticaret Bakanı olarak atanması MÜSİAD camiası tarafından oldukça sevindirici oldu. Güçlü Türkiye’nin oluşumunda MÜSİAD büyük rol almaktadır. Yakın zamanda asrın felaketi olarak adlandırılan büyük deprem felaketinin yaraları çok hızlı bir şekilde sarılmaktadır. Bu seçimin kazananı sadece Türkiye değildir, dünya mazlumlarında kazanmıştır.”