Erzincan Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi’nin "Altyapı Yapım İşlerine Ait Sözleşme İmza Töreni" yapıldı Erzincan Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi’nin "Altyapı Yapım İşlerine Ait Sözleşme İmza Töreni" yapıldı

Değerlerin unutulmaya yüz tutulduğu bu günlerde özellikle yardımlaşma değerinin gençler aracılığıyla toplumun her katmanına yayılmasını sağlamak amacıyla faaliyetlerini sürdüren Erzincan Gönüllü Gençler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni eğitim yılının başlamasına az bir süre kala daha ihtiyaçlı öğrenciler için askıda kırtasiye yardım kampanyası başlattı. Kampanya dahilinde yüzlerce öğrenciye okul çantasından kırtasiye malzemesine kadar birçok yardım malzemesi hediye edilecek. 

Erzincan’da yardıma muhtaç aileleri, yoksulları, kimsesizleri ve engellileri tespit ederek hayırseverlerden aldıkları destekler ile yardım eden Erzincan Gönüllü Gençler Ekibi bu sene de yüzlerce minik çocuğun gönlünde taht kuracak. Askıda Kırtasiye Yardımı Kampanyası dahilinde belirlenecek kırtasiye mağazasından alış veriş yapan vatandaşlar ihtiyaç sahibi öğrenciler için alacakları kırtasiye malzemelerini mağazada bırakacak. Dernek yetkilileri tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi öğrenciler de bu mağazalardan gelip ihtiyaçlarını karşılayacaklar.

Editör: Adem Küçükkaya