YAŞAM

Göbek İnceltme: Basit Göbek İnceltme Metotları! Nasıl Göbeğimi 1 Ayda Eritirim?

Hemen hemen çoğu insanın göbek yağlanması problemi yaşadığını biliriz. En çok yağ alan bölgemizdir. Birikir ve yer yapar yıllar geçse de bu sorunun altından kalkamayacağımızı düşünürüz.

Abone Ol

Kadın erkek fark etmeden bölgesel incelmenin yollarını arar, göbek yağlarından kurtulmak için kıyasıya mücadele veririz. Duruşumuz, oturuşumuz kalkışımız göbeğimize yağ birikmesine sebep unsurlardan biridir. Göbek ve bel çevresinde biriken yağları en iyi yakma yöntemi, bilindiği gibi mekik dir. Günde 10 adet mekik ile yağlarımıza elveda demeye başlayabiliriz.

Basit Göbek İnceltme Metotları

Her gün mekik sayısını çoğaltmalı ve yapabileceğimiz kadar yapmaya başlamalıyız. Bunun yanında eğer mekik çekmekte güçlük çekiyor isek, bel kıvırma hareketleri yapabiliriz. Vücut şekillendirici korse giyerek, karnımızı içimize çekerek yürüme ve duruş hareketleriyle de belimizi inceltmek mümkündür. Önemli olan karın kaslarımızın çalışmasıdır ve göbek yağlarımızı kasa çevirmeliyiz.

Günde yeterli miktarda su içmek de yağ yakımı esnasında çok faydalı olacaktır. Bel ve karın bölgemizi olabildiğince çalıştırmalı ve yağ yakımı açısından, metabolizmamızı hızlandıran bitki çaylarından da tüketmek gerekiyor. Göbeğimize ve karın bölgemize süreceğimiz okaliptus yağı, karın bölgemizi sıkılaştıracak ve deforme olmasını engelleyecektir.

Spor yapmadan verilen kilolar, özellikle karın bölgesinde deforme olmasına ve yumuşamasına sebep olacaktır. Bunun için yapılması gereken egzersizlerimizi ve canlandırıcı bitki yağımızı sürmeyi ihmal etmeyelim. Daha hızlı ve sağlıklı görünecektir. Dümdüz bir karın ve göbek yağlarımız spor ve egzersiz yapmadan gitmeyecektir. Özellikle doğum sonrası göbekte oluşan yağ fazlasını atmak sadece egzersiz ve mekik ile mümkündür. Özellikle belli bir yaştan sonra oluşan yağlar için spor en ideal yardımcıdır.