SAĞLIK

Geçmeyen vücut ağrılarınız varsa bu haber sizin için! Duyanlar bu uygulamaya akın ediyor

Dünyanın her yerinde tercih edilen bu uygulama sayesinde stresten ağrılardan kurtulabilir enerji akışınızı yenileyebilirsiniz.

Abone Ol

Tek seansta maksimum verim elde etmenizi sağlayan modern tıp ve geleneksel yöntemleri birlikte uygulayan refleksoloji nedir? Nasıl uygulanır? Ne işe yarar?

REFLEKSOLOJİ NEDİR?

Refleksoloji, el, ayak ve kulaklarda belli noktalara uygulanan basınçla vücudun hasarlı noktasına ulaşmayı hedefleyen bir tedavi yöntemi olarak görülüyor. Uzmanlar, refleksoloji masajı ile kan akışını aktifleştirerek vücut sistemini düzenli çalışır hale getirmeye çalışıyor. Bu yöntemle tedavi olmak isteyen pek çok kişi kuyruklarda bekliyor.

REFLEKSOLOJİ NE İŞE YARAR?

Stresi ve anksiyeteyi azaltır

Kronik ağrılara iyi gelir

Enerji akışını sağlar

REFLEKSOLOJİ NASIL NERELERE UYGULANIR?

Refleksoloji, masaj noktaları, Baş, Beyin, Sinüsler, Göz, Kulak, Kalp, Akciğer, Mide, Karaciğer, Safra kesesi,Bağırsaklar, Böbrekler,Mesane şeklinde gösterilebilir. Alanında uzman refleksologlar tarafından gerçekleştirilen seanslar sayesinde kısa sürede maksimum verim alabilirsiniz.

SEANSLAR KAÇ DAKİKA SÜRÜYOR?

İlk defa bu masajı yaptıracaklar süresini merak ediyor. Uzmanlar tarafından gerçekleştirilen seanslar 30-45 dakika kadar sürebiliyor.