EKONOMİ

Galaxy'nin A serisi akıllanıyor

Samsung Electronics Mobil Dünya Başkanı ve CEO'su TM Roh: "Daha verimli çalışabilme, yaratıcılıkta özgür olabilme ve cihazlarıyla daha zengin, daha kişiselleştirilmiş etkileşimler kurabilme olanağını sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz"

Abone Ol

Samsung Electronics, “Circle to Search with Google” özelliğini Galaxy A serisinin bazı modellerinde kullanıma sundu. Bu özellik, kullanıcıların internette gördükleri metin, görsel veya videolar hakkında daha karmaşık sorular sormasına olanak tanıyor. Circle to Search, uygulamalar arasında geçiş yapmadan basit bir el hareketiyle arama yapmayı mümkün kılıyor.

Samsung, mobil yapay zekanın Galaxy ekosistemindeki daha fazla cihaza ulaşmasını sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Circle to Search, Galaxy A serisi akıllı telefonların yanı sıra Galaxy Tab S9 FE ve Tab S9 FE+ tablet modellerinde de kullanılabilecek. Bu özellik, Galaxy Z Flip6 ve Z Fold6 gibi yeni Galaxy cihazlarda da mevcut.

Circle to Search with Google nedir ?

Circle to Search, kullanıcıların internette görüp merak ettikleri şeyler hakkında daha karmaşık sorular sormasına olanak tanıyor. Uygulamalar arasında geçiş yapmadan basit bir el hareketiyle arama yapmanın yeni bir yöntemini sunuyor. Circle to Search etkinleştirildiğinde, kullanıcılar ekran üzerinde aramak istedikleri metni, görseli veya videoyu daire içine alarak, üzerine uzun basarak veya üzerine dokunarak hakkında kolayca arama yapabiliyor.

Samsung Electronics Mobil Dünya Başkanı ve CEO’su TM Roh, yeni güncellemelerle birlikte Galaxy A Serisi ve Galaxy Tab S9 FE Serisi için yeni olanakların kapısının aralandığını belirtti. Roh, “Yapay zeka teknolojilerini daha fazla kullanıcıya ulaştırarak, onlara daha verimli çalışabilme, yaratıcılıkta özgür olabilme ve cihazlarıyla daha zengin, daha kişiselleştirilmiş etkileşimler kurabilme olanağını sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz,” dedi.