Necmettin Erbakan'ın üçüncü çocuğu ve tek oğlu olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı ve milletvekili Fatih Erbakan, katıldığı programda şeriat ile ilgili düşüncelerini aktardı.

Kübra Par'ın "Türkiye şeriat ile yönetilsin istiyor musunuz?" sorusuna yanıt veren Erbakan, konunun babası Necmettin Erbakan döneminde de gündeme geldiğini ve Erbakan'a gerici, yobaz denildiğini belirtti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şen, Ardahan'da konuştu: AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şen, Ardahan'da konuştu:

 "Bizim ortada böyle bir ifademiz yokken nereden çıktığı belli olmayan bir şekilde yaygara çıkarıldı, troll hesaplar tarafından. Biz milletin derdiyle dertlenip konuşalım derken suni gündemler oluşturuluyor." diyen Fatih Erbakan "Şeriat'ı gelin halkla soralım şeklinde bir ifadem yok. Tamamen asparagas bir ifade. Taliban zihniyetinin İslam'a ve bizim zihniyetimize uygun olmadığını hep söylüyoruz. Kız çocuklarının okumasının engellenmesi, peçe takmadığı için kadına sopayla cezalandırmanın İslam'da olmadığını, bizim anlayışımızda olmadığını ifade ediyoruz. Rahmetli Erbakan hocamız da kadınıyla, erkeğiyle tahsil yapılmasını savundu." şeklinde konuştu.

Editör: Sena ERDOĞAN