Erzincan’da, eşcinsel kimliği ile tanınan sosyal Medya Fenomeni Murat Övüç’ün katılacağı Kadınlar Matinesi programı hazırlığı yapılıyor. Program, Mama Organizasyon sahibi Canan Çetiner ve Alyans Düğün Salonu tarafından organize edillip Atasay Kuyumculuk  Sponsorluğunda düzenlenecek.

Samsun Valiliği, Murat Övüç’ün sahne alacağı ‘Kadınlar Matinesi’ etkinliğini, “milli ve manevi değerlere aykırılık teşkil ettiği” gerekçesiyle yasaklamıştı.  14 Ekim Cumartesi günü Erzincan’a gelmesi planlanan Övünç’ün katılacağı programa Erzincan Halkının ve Valiliğin ne tepki vereceği ise merak konusu.

Bafra’da bazı sivil toplum dernekleri ve vatandaşlar tarafından konserin iptal edilmesi için sosyal medyada başlatılan kampanya sonrası Murat Övüç’ün 22 Ağustos Salı günü vereceği konser de iptal edilmişti.

Sosyal medyada küfür içerikli açıklamaları ve cinsel kimliğindeki belirsizlik nedeni ile milli ve manevi değerlerimize aykırılık teşkil ettiği için sıkça eleştirilen sosyal medya fenomeni Murat Övüç’ün şikayet üzerine bir bir iptal edilen konserlerine Erzincan’da eklenecek mi önümüzdeki günlerde görmüş olacağız. 

Erzincan Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi’nin "Altyapı Yapım İşlerine Ait Sözleşme İmza Töreni" yapıldı Erzincan Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi’nin "Altyapı Yapım İşlerine Ait Sözleşme İmza Töreni" yapıldı

övüç_1280x640

 murat ö_669x960

Editör: Merve Kiraz