ERZINCAN

Erzincan'dan bölgeye işitme cihazı servisi

Erzincan'da işitme cihazları üzerine faaliyet gösteren Duyarlı İşitme cihazları, bu hassas cihazların teknik servis hizmetlerini doğu anadolu bölgesine yaydı.

Abone Ol

Teknoloji'nin her geçen gün biraz daha geliştiği ülkemizde duyma güçlüğü çeken vatandaşların yardımına işitme cihazları koşuyor. Teknolojiyle birlikte her gün yeni gelişmeler yaşanırken küçülen ve teknik anlamda sorunlarla karşılaşılabilen bu sektörün yardımına Erzincan'da Duyarlı işitme cihazları koşuyor.  

2019 yılında faaliyetlerine başlayan firmanın sahibi Mehmet Ayber, ürün ve hizmet gamlarını genişlettiklerini, işitme cihazı kalıphanesini kurduklarını,  aynrı zamanda işitme cihazlarının tamir ve bakımı için teknik servis hizmeti vermeye başladıklarını kaydetti.

Makine ve ekipmanların tamamlanmasıyla oluşturulan işitme cihazı teknik servis ve kalıphanenin hizmetlerine başladığını belirten Ayber, tüm doğu ve güney doğu anadolu bölgesinde tek olan atölye ile bölgenin önceleri alıdğı servis hizmeti süresini oldukça kısaltacağını belirtti. 

Mehmet Ayber, "Erzincan firması olarak talep doğrultusunda bölgemizdeki illere hizmet verilecek. Erzincanlı vatandaşlarımız artık işitme cihazı kalıplarına 24 saat gibi bir sürede, arızalı cihazlarına da en fazla 5 günlük sürede çözüm üretmeyi planlıyoruz. Güzide ilimiz Erzincanımıza Duyarlı İşitme Cihazları olarak verdiğimiz bu yeni hizmetimizin hayırlı olmasını diliyorum." dedi.