KİRALAMA İHALE İLANI

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞINDAN

Sıra No

Kiralanacak Yer

Kira Süresi

Tahmini Bir Yıllık Kira Bedeli TL (KDV Hariç)

Geçici Teminat %20 (TL)

İhale Tarihi

İhale Saati

1

Tıp Fakültesi Kantini(233,57 m2 kapalı alan ve 310 m2 açık alan)

5 yıl

216.000,00 TL

43.200,00

 03.09.2024

10:30

1)        Üniversitemizeaitkantin yeri Kiralama İhalesi 2886 Devlet İhale Kanunu’nun 45.Maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (Yalnızbağ Yerleşkesi- Rektörlük Binası) ihale salonunda yukarıda belirtilen tarih ve saatte Komisyon huzurunda yapılacaktır.

2)  İhaleye ilişkin şartname ve ekleri mesai saatleri dahilinde Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığından bedelsiz olarak görülebileceği gibi, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörlüğü Strateji Geliştirme Daire Başkanlığının Halk Bankası Erzincan Şubesi nezdindeki TR 82 0001 2009 3440 0006 0000 47nolu hesabına 500,00-TL doküman bedeli yatırılarak, makbuz karşılığında temin edilir. İhaleye katılacaklar doküman almak zorundadır.

3)        İsteklilerin ihaleye katılabilmesi için gerekli belgeler;

a)  Kanuni ikametgâh belgesi (Gerçek kişiler için),

b)   Tebligat için Türkiye' deki adresini, irtibat telefonunu ve e-posta adresini içeren yazılı beyan (EK- 1 Form)

c)   Gerçek kişilerin T.C. kimlik numarasını gösterir kimlik fotokopisi, tüzel kişilerin ise vergi kimlik numarasını gösterir belge,

d)  Geçici teminatın yatırıldığına dair banka dekontu veya süresiz teminat mektubu,

e)   İhale dokümanın satın alındığına dair makbuz,

f)   Gerçek kişi olması halinde; noter tasdikli imza beyannamesi, Tüzel kişi olması halinde; tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri, Vekâleten katılma halinde ihaleye katılacak kişinin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu gösterir noter tasdikli vekâletname ve vekilin imza beyannamesi,

g)   Usulüne uygun olarak hazırlanan ve imzalanan teklif mektubu ( EK-2 Form)

h)  Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odası veya meslek odası belgesi; Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da esnaf ve sanatkârlar odasından, ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge, Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından, ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,

i)    Adli Sicil Belgesi(Son altı ay içinde alınmış olacak) (İhaleye katılan istekli tüzel kişilik ise; bu maddede istenen belge Limited Şirketlerde Şirket Müdürüne, Anonim Şirketlerde Yönetim Kurulu Başkanına ait olacaktır.)

j)    İlk ilan tarihinden sonra ilgili kurumdan veya e-devlet üzerinden alınmış vergi ve SGK borcu yoktur yazıları,

İhaleye iştirak eden, kira şartnamesi genel ve özel hükümlerine ait tüm maddelerini önceden okumuş ve kabullenmişsayılır.

İhaleye katılmak isteyen gerçek veya tüzel istekliler, yukarıda sayılan belgeleri hazırlayarak, ihale günü ve saatine kadar tutanak karşılığında Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına teslim edeceklerdir.

Belirtilen gün ve saate kadar dosyayı teslim etmeyenler İhaleye katılamazlar.Posta ile yapılacak başvurularda teklifin 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 37. Maddesine göre hazırlanması ve teklifin ihale saatinden önce Komisyon Başkanlığına ulaşması şarttır. Postada meydana gelebilecek gecikmelerden dolayı idare ve komisyon herhangi bir sorumluluk kabul etmez.

İhale komisyonu, gerekçesini kararda belirtmek suretiyle ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

#ilangovtr Basın No ILN02075780