Günümüzde birçok kişi, marketlerdeki hazır yoğurtların içeriğini ve kalitesini sorgulayarak ev yapımı yoğurtları tercih etmektedir. Yoğurt yapma makinesi, bu isteği yerine getirmenin en kolay ve güvenilir yoludur.

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

En İyi Yoğurt Yapma Makineleri

Marka Model Adı Hacim Watt
Weewell WYM200 0.720 40
Arçelik YM 9242 I 1.750 220
Tefal YG650126 2 40
Arzum AR195 1.5 8
Beko YM 8242 I 3 40
Philips HD9141/00 2 900
Profilo Pym 3010W 1.4 18
Blue House BH681YM 150 ml 21.5
Vestel 20244346 200 ml 15
Sinbo Sym-3904 2.2 180

Weewell WYM200 Yoğurt Yapma Makinesi

  • Tam kıvamında yoğurtlar!
  • Doğal, katkısız, ev yapımı…
  • Cam saklama kavanozu.
  • Sabit sıcaklık kontrolü.
  • Enerji tasarrufu.
  • Ergonomik tasarım.
    Yoğurt kapasitesine göre minimum alan kaplayacak şekilde tasarlanmıştır.
  • Sabit sıcaklık teknolojisi.
    Yoğurt yapımı için gereken ideal ısı sağlanır ve sıcaklık sabit tutulur.
  • 4’lü cam kavanozlar.
    180 ml hazneli cam kavanozlar, bebeğiniz ve kendiniz için uygun porsiyonlar sağlar.
    (Buzdolabına uyumlu)
  • Geniş ağız.
    Kolay Temizlenir.
    Gıdaya uygun malzeme.
  • Çok düşük enerji tüketimi.
    Enerji tasarrufu sağlar.
  • Kolay kullanım.
    Işık göstergeli açma/kapama tuşu rahat kullanım sağlar.
    Cam kavanozlar bulaşık makinesinde yıkanabilir.
  • Kendi karışımınızı yapın.
    Weewel yoğurt makinemizin cam kavanozlarına kendi damak tadınıza göre ister tahıl ve yulaf, ister bal ve meyve ekleyebilir ve kendi lezzetli karışımlarınızı yapabilirsiniz.

Arçelik Ym 9242 I Tadı Var™ Probiyotik Yoğurt & Kefir Yoğurt Makinesi 1750 Litre 220 Watt

Genel Özellikler ; Tek Kişilik Yoğurt Kabı Malzemesi ; Cam ; Tek Kişilik Yoğurt Kap Sayısı ; 6 ; Dijital Kontrol Ekranı ; Var ; Zamanlama Özelliği ; Var ; Yoğurt Kabı Malzemesi ; Cam ; Tek Kişilik Yoğurt Kabı ; Var ; Ölçüler ; Ağırlık ; 2.26 kg ; Yükseklik ; 16.5 cm ; Derinlik ; 24 cm ; Genişlik ; 20 cm 

Tefal YG650126 Yoğurtçum Yoğurt Yapma Makinesi 2 Litre 40 Watt

Harikalar Yaratır

Geleneksel lezzetlerden biri olan yoğurt hemen her sofrada sabah akşam tüketilen gıdaların en başında gelir. Yoğurt tüketmeyi seviyorsanız bu işi bir adım daha öteye çıkararak kendi yoğurdunuzu kendiniz kolayca yapabilirsiniz.

Tam Kıvamında Lezzetler

Dilediğiniz mayayı kullanarak kendi özel yoğurdunuzu tam kıvamında hazırlamak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Sevdikleriniz ve kendinize için hazırlayacağınız lezzetli yoğurtlar saflığı ile vücudunuzun ihtiyacı olan besleyiciliği içerecek!

Minimum Enerji

Çalışma performansı bakımından sınıfının en ayrıcalıklı deneyimini sunan Tefal YG650126 yoğurt makinesi minimum enerji harcayarak karşılığında size maksimum performans sunar. Sizde sadece mayanızı ve sütünüzü eklersiniz gerisini makineye bırakırsınız.

Zamanlayıcı Fonksiyonu

Harikalar yaratan yenilikçi yapısı sayesinde yoğurt mayalama işlemlerinde size konfor sağlayan güvenilir yapısı zamanlayıcı fonksiyonu sayesinde beklentilerinizi en ideal şekilde yerine getirir ve sizi asla yarı yolda bırakmaz.

Arzum AR195 Arzum Yoğurtçu Yoğurt Makinesi 1,5 Litre 8 Watt

3 Farklı Kullanım İmkanı

6 adet cam kavanoz, 1,5 L lik şeffaf yoğurt kabı veya 1 L’lik cam yoğurt kabı seçenekleriniz bulunur. Bu üç seçenekten biri ile yoğurdunuzu hazırlayabilirsiniz. Ayrıca makinenizde bebeğiniz için lezzetli meyveli yoğurtlar da hazırlayabilirsiniz.

Ayarlanabilir Saat Bölümü

Arzum AR 853 Bebbe Yoğurt Makinesi '4 farklı zaman ayarına , 8, 10, 12 saat) sahiptir. Yoğurdunuzun ne zaman olacağını ayarlayabilmeniz mümkündür.

Gösterge Işığı

Yoğurt mayalandıktan sonra cihazınız sesli olarak ikaz verecektir. Ayrıca, işlemin bittiğine dair sinyal sesi, cihazınızın fişini prizden çekene kadar çalmaya devam edecektir. Gösterge ışığı makine çalışırken yanık durumda olmaktadır.


Sağlam Malzemeli Yapı

Kap haznesine ister küçük kapları yerleştirip kapağı kapayarak, ister tek büyük kabı yerleştirip kapağı kapayarak yoğurdunuzu yapmaya başlayabilirsiniz. Kapların seramikten yapılmış olması yoğurdun tazeliğini koruması ve plastik yoğurt kaplarından kurtulmanız adına tasarlanmıştır.

Yoğurt Tutturmanın Kolay Hali

Çevreye saygılı modern tesislerde doğaya zarar vermeden üretilen Arzum Yoğurt Makinesi, yoğurdunuzun tutup tutmadığını sürekli kontrol etmenizi artık bir kenara bırakmanızı sağlayan inovatif bir üründür.

Beko Ym 8242 I Yoğurt Chef® Probiyotik Yoğurt & Kefir Yoğurt Makinesi

3 AdimdaYogurdunuz Hazir Sut Ekleyin 1. Metal veya cam kab hazneye yerlestirdikten sonra kaba tercihinize göre süt ekleyin. • Süzme yogurt yapmak icin Süzme Yogurt Aparati'ni metal kabin icine yerlestirin. • Metal Kap: Min. 1,5 It. Max. 3 It süt ekleyin. Cam Kap: Her bir kap icin Min, 110 ml, Max, 250 ml süt eklevin.• Soğuk veya sıcak süt tercih edebilirsiniz.• islenmemis (çiğ) süt kullanmak icin sütü mutlaka kaynatin.2. Lezzet Sensörü'nü haznesine yerlestirin, yogurt ve tat tercihinizi yapin.• Sicak süt eklediginizde sicaklik ölçumü sonrasi PLAY ikonu yanip söner, Sütu sogutmak icin PLAY butonuna basin.• Lezzet Sensörü'nün sut miktarini algilamas icin her bir cam kabaMin. 110 ml. metal kaba Min 1.5 It süt ekleyin.3. Ürününüzde "Maya Ekle" ibaresi göründügünde maya ekleyin ve PLAY tusuna basin.Maya Miktari Tablosu'nu bir sonraki sayfada bulabilirsiniz.Maya EkleyinYogurt cesidine göre bitis suresi sonunda ekrandaHAZIR mesajin gördugunüzde yogurdunuzu direkt buzdolabina koyabilir siniz.Yogurt, buzdolabinda 12 saat bekledik ten sonra uygun kivama erisir.Hazır

Philips Viva Collection HD9141/00 Buharlı Pişirici ve Yoğurt Yapma Makinesi 2 Litre 900 W

Philips Yoğurt Ustası evinizde hazırladığınız yoğurt, peynir ve sütlü tatlılarda tüm malzemeleri eksiksiz olarak kontrol edebilmenizi sağlar. 6 ön ayarlı profil, mükemmel sonuçlar için süre ve sıcaklık ayarları sunar.

Krema kıvamındaki yoğurtlar, peynirler ve sütlü tatlılar için 5 ön ayar

5 profil yoğurt, peynir ve sütlü tatlıları mükemmel bir şekilde hazırlamanızı sağlayan optimum süre ve sıcaklığı belirler.

Dijital sayaçlı LCD ekran

Kalan süre saat cinsinden LCD ekranda gösterilir. 1 saatten daha az süre kaldığında, kalan süre dakika cinsinden görüntülenir. Tarifinizin tam olarak ne zaman hazır olduğunu bilin.

Manuel süre ayarlı buhar düğmesi

Buharla pişirme hassas bir işlemdir. Bu nedenle Philips Yoğurt yapma makinesi pişirme süresini kontrol etmenize olanak sağlar ve ideal buharla pişirme süresine ulaşıldığında buharı otomatik olarak kapatır. Bu özellik; pirinç, yumurta, sebze, tavuk ve balık gibi geniş bir malzeme yelpazesinde mükemmel sonuçlara ulaşmanızı sağlar. Üstelik malzemelerin tadını ve vitaminini de korumuş olursunuz.

Tek porsiyon için kapaklı 6 cam kap

Yoğurt ve sütlü tatlıları zahmetsizce servis etmek için 6 adet 150 ml cam kap.

Bir kerede fazlaca süt ürünü yapabilmek için 2 l aile boyu kase

Buzdolabınız Tıkırtı Yapıyor Mu? Sebepleri ve Çözümleri! Buzdolabınız Tıkırtı Yapıyor Mu? Sebepleri ve Çözümleri!

Tek seferde tüm ailenize yetecek miktarda yoğurt ve peynir hazırlayın.

Kıvamlı yoğurt yapımı için süzgeç aksesuarı

2 L çorba kasesini tamamlayan süzgeç aksesuarını kullanarak fazla sıvıyı süzün ve Yunan yoğurdu gibi yoğun kıvamlı yoğurtlar veya keçi peyniri hazırlayın.

Su doldurma göstergesi

Su doldurma göstergesi su seviyesi düştüğünde sinyal verir. Süt ürünü hazırlarken su doldurmanız gerekmez. Sadece daha uzun süre buhar sağlamak istiyorsanız su doldurmanız gerekecektir.

İlham veren tarifler ve pratik ipuçları içeren tarif kitabı

Tüm ilham veren fikirler, kullanışlı ipuçları, rehberlik ve çeşit çeşit lezzetli tarifler ürünle birlikte verilen ücretsiz tarif kitabında toplandı. Tüm tariflerde yeni bir lezzet sizi bekliyor. Bu kitap, aileniz veya arkadaşlarınızın damak tadına uygun geniş bir tarif yelpazesi sunar.

Program sona erdiğinde otomatik kapanma işlevi

Program sona erdiğinde otomatik kapanma işlevi.

Zilli kireç sökme göstergesi, kireç sökme işlemi gerektiğinde sizi uyarır

Zilli kireç sökme göstergesi, kireç sökme işlemi gerektiğinde sizi uyarır.

Bulaşık makinesinde yıkanabilir parçalar kolayca temizlenir

Bulaşık makinesinde yıkanabilir parçalar kolayca temizlenir. 

Profilo Pym 3010W 1.4 Litre Yoğurt Yapma Makinesi

  • Cam kavanoz yapısı ile hem yoğurtların besin değeri korunabilir hem de dayanıklı kullanım elde edilebilir.
  • Renkli kavanoz kapakları ile ürün çeşitliliği sunar.
  • Zamanlayıcı sayesinde yoğurt yapmak pratik bir hal alır.

200 ml’lik kavanozları ile 1.4 litreye kadar kullanım kapasitesi sunar. 7 adet cam kavanoz sayesinde fazla miktarda yoğurt yapılabilir. Otomatik kapanma özelliği ile program sonunda duran cihaz dijital ekran üzerinden rahat şekilde takip edilebilir.

Sinbo Sym-3904 Yoğurt Makinesi 2.2 Litre 180 ML

Sinbo Sym 3904 Yoğurt Yapma Makinesi 2871108

Doğal ve katkısız yoğurt yapımı için geliştirilen bir makinedir. 2.2 litrelik geniş kapasitesi ile kalabalık aileler için ideal olabilir. Yoğurt kabının yanında eşit ölçülerde 6 adet cam kavanoz bulunur. Enerji tasarruflu özelliğiyle yoğurt yapım aşamasında fazla bir tüketime yol açmaz.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER

  • Zamanlayıcı fonksiyon özelliği sayesinde yapım aşamasında yanında beklemeden işlemi otomatik şekilde sonlandırır.
  • Işıklı açma kapama düğmesi sayesinde makinenin çalışma süreci rahatlıkla gözlemlenebilir.
  • Hijyen sağlayan cam kavanozların her biri 180 miligram dolum yapma kapasitesindedir.

Ürün kolay kullanım şekliyle mutfağınızda yardımcınız olur. Fazla detaya girmeyen çalışma şekli yoğurt yapımını hızlandırabilir. Şeffaf kapak iç bölümün tamamen görünmesine imkan verir. Böylece yapım süreci net şekilde izlenebilir. Makine şebeke enerjisi bulunan her mutfakta kullanılabilir.

Editör: Saliha Kara