YAŞAM

En iyi granit tencere seti hangisi?

Piyasada bulunan onlarca granit tencere marka ve modelleri arasında en iyisi hangisi? Sizler için araştırdık!

Abone Ol

Karaca Gris Bio Granit 7 Parça Tencere Seti

 
Bu set maksimum yanmaz yapışmazlık sağlayan iç kaplaması, şık ve ergonomik tasarımlı kulpu ve leke tutmayan dış yüzeyi bulunuyor. 7 parça granit tencere ile maksimum zaman ve enerji tasarrufu sağlayan set, yanmaz yapışmaz özelliği ile uzun süreli kullanım sunar. 

Emsan Perge 15 Parça Döküm Granit Tencere Seti


Türkiye’nin en çok tercih edilen mutfak ve ev gereçleri markalarından biri olan Emsan, 15 Parça döküm granit tencere seti ile göz dolduruyor. Bu set ekstra güçlendirilmiş üç katmanlı granit kaplaması ve alüminyum döküm gövdesi sayesinde çizilmeye karşı maksimum dayanıklılığa sahip. Emsan markasının bu setinin en beğenilen özelliklerinden biri ise buharı dışarıya vermeden özel tasarım kapağı. Bu sayede yemeklerini kısık ateşte pişirerek güveç tadında bir lezzet yakalanabiliyor.

Jumbo Dublin Black 7 Parça Granit Tencere Seti
Markanın Dublin Black 7 Parça Granit tencere seti, titanyum parçacıkları içeren yüzeyi sayesinde tüm dış etkenlere karşı dayanıklılık gösteriyor.  Yanmaz ve yapışmaz özelliği ile öne çıkıyor. Yüksek kalitedeki paslanmaz çelik özelliği sayesinde uzun yıllar kullanım sağlıyor.

Hisar Etna Multi Granit Tencere Seti


Granit kaplama tasarımıyla yapışmaz yüzeyli günlük tencere seti isteyenlerin favorilerinden biri olan Hisar Etna Multi, ısıya dayanıklı cam kapaklara sahip. Yüksek ısı dağılımı ve zarif tasarımıyla da öne çıkan granit tencere seti yapışmaz yüzeyiyle de kolay temizleniyor.

Schafer Granit Tencere Seti

 
Farklı boyutlarda tasarlanmış olan tencereler ekstra güçlendirilmiş granit kaplaması ve alüminyum gövdesi ile ısıyı eşit bir şekilde ileten granit koleksiyonu, düz temperli camları sayesinde yemekleri uzun süre sıcak tutarak tüm lezzetinin içinde kalmasını sağlıyor.

Hisar Nova Pro Granit 7 Parça Tencere Seti
Markanın bu seti günlük kullanım için ideal tasarıma sahip. Yanmaz yapışmaz granit kaplama ile oldukça da kullanışlı. Set aynı zamanda bulaşık makinesinde yıkanabiliyor.  

TAÇ Mastercook 7 Parça Granit Tencere Seti
Şık ve kullanışlı tasarımı ile taç granit seti  dayanıklı dış yüzeyi sayesinde uzun süreli kullanım sunuyor. Ürünün el yakmayan bakalit kulpları, granit görünümlü iç ve dış kaplaması dayanaklı olamasını sağlarken ürünün indüksiyon hariç tüm ocaklarda kullanılabiliyor.