Piyasada üretim yapan pek çok elektrik süpürgesi markası ve elektrikli süpürge modeli olduğundan seçim yapmak zor olabilir. Diğer yandan en iyi elektrikli süpürge markası isimlerinin ürettiği en iyi süpürge makinesi çeşitliliğinin fazla olması hem ihtiyaçlara hem bütçeye uygun en iyi elektrikli süpürge modellerine erişme imkanı sunar.

En Yüksek Performanslı Elektrik Süpürge Önerileri

En iyi elektrik süpürgesi modelini seçerken göz önünde bulundurulan pek çok farklı etken vardır. Elektrik süpürgesi tavsiye listemizdeki en iyi elektrik süpürgesi modellerini seçerken biz de tüm bu kriterleri değerlendirdik ve farklı bütçelere uygun en iyi seçeneklere elektrikli süpürge tavsiye listemizde yer vermeye çalıştık.

Sıra Marka Puan
1 Karcher SV 7 2200 W Buharlı Temizleyici 10/9.9
2 Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 700 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge 10/10
3 Miele Blizzard CX1 Cat-Dog Powerline 10/10
4 Philips XB9185/07 Marathon Ultimate 899 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge 10/9.9
5 Bosch BGS7SIL1 550 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge 10/9.9
6 Karaca Vantuz V8 Talky 899 W Elektrikli Süpürge 10/9.8
7 Philips FC9750/07 PowerPro Max 900 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge 10/9.9
8 Arnica Tesla Premium ET14300 750 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge 10/9.8
9 Fakir Ranger Comfort Turbo 890 W Başlıklı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge 10/9.7
10 Samsung VC07R302MVP 750 W 3A Toz Torbasız Elektrikli Süpürge 10/9.7
En Yüksek Performanslı Elektrik Süpürge Önerileri

En Çok Tavsiye Edilen Elektrikli Süpürge Tavsiye Listesi

Evlerin ve  diğer tüm yaşam alanlarının temizliği için olmazsa olmaz kabul edilen en iyi süpürge modellerinin yer aldığı elektrikli süpürge önerileri listemizi incelemeden elektrikli süpürgenizi satın almayın

Karcher SV 7 2200 W Buharlı Temizleyici

Karcher SV 7 2200 W Buharlı Temizleyici

Elektrik süpürgesi tavsiye listemizin en çok tercih edilen modellerinden Karcher SV 7 2200 W Buharlı Temizleyici yüksek donanımlı motoru ile yüksek emiş gücü ve temizleme yeteneği sağlar. 2200 W’lık günü en zorlu kirlerin ve tozların üstesinden gelmek için birebirdir.

Yüksek miktarda suyu içine almasını sağlayan geniş su tankı hacmi temizlik ve buhar çıkartma işlemlerinde verimliliği artırır. Ayrıca uzun temizleme ve süpürme işlemlerinin yarıda kesilmesi söz konusu olmadan tam performansıyla beğeni kazanır. Cam yüzeyleri, kumaşları, halıları, parkeleri ve sert zeminleri etkili bir şekilde temizler.

Sahip olduğu buhar basınç özelliği kirleri yumuşattığı için kirler daha kolay çözünür ve temizlenir. 4 bar buhar basıncı ile kirlere yüksek buhar gücü uygular. Ayrıca çocuk kilidi ve emniyet vali gibi özellikleri bulunur.

Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 700 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 700 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Dyson dünya genelinde kabul edilen en iyi elektrikli süpürge markalarındandır. Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 700 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge sahip olduğu zemin yüksekliğine göre kendini otomatik olarak ayarlayan toz kafası, hiçbir tozu kaçırmadan hepsini haznesine hapseder. Motorlu fırça çubuğu büyük parçaları toprak kirleri tek seferde emer. Toprak kirlerini giderme özelliği sayesinde verandaları ve evlerin giriş alanlarını en iyi şekilde temizler.

Elektrik süpürgesi tavsiye listelerinde en çok tercih edilen Dyson toz torbasız elektrik süpürgesi hem sık hem seyrek dokuma halılara yapışan saçları ve toz parçacıklarını en iyi şekilde temizler. Tersine dönüş hareketi yapan fırça başlığı ile saçları yakalar ve halıları derinlemesine temizler.

Her tür zemindeki evcil hayvan türlerini, ters yöne hareket yapan özel başlığı ve yüksek emiş gücü ile tek hamlede giderir. Silikon tasarımlı, verimli emiş borusunun büyük kir parçacıkları yüzünden tıkanması söz konusu değildir. Özel şilte başlığı koltuk ve yatak döşemelerindeki tüm kirleri ve alerjenleri en etkili şekilde gidermek için kullanılabilir. 

Miele Blizzard CX1 Cat-Dog Power line

Miele Blizzard CX1 Cat-Dog Power line

Toz torbasız elektrik süpürgesi tavsiye listelerinin en beğenilen isimleri arasında yer alan Miele Blizzard CX1 Cat-Dog Powerline 890 Watt motor gücü ile pislikleri ve tozları kusursuz bir şekilde temizler. En ufak toz tanesini bile kaçırmayarak kusursuz temizliğin tadına çıkarma imkanı sunar.

En iyi süpürge makinesi Miele Blizzard CX1 Cat-Dog Powerline turbo başlık özelliği sayesinde evcil hayvan beslenen evlerde temizliği kolaylaştırır. Evcil hayvanların yoğun tüy döktüğü zamanlar göz önünde bulundurularak tasarlanan Miele Blizzard CX1 Cat-Dog Powerline ile zeminleri ve kanepeleri temizlemek çok kolay.

Miele Blizzard CX1 Cat-Dog Powerline Click2Open özelliği ile dolan toz haznesinin tek bir el hareketiyle içinden çıkarılıp alınmasını ve tek hamleyle temizlenmesini sağlar. Toza doğrudan temas edilmemesi hijyeni üst noktaya taşıyan bir unsurdur. Vortex teknolojisi sayesinde saatte 100 km/sa’nın üzerinde akış hızı üreten Miele Blizzard CX1 Cat-Dog Powerline sıkı bir şekilde tasarlanan süpürge ayağı ve akımı için elverişli hava kanalı kombinasyonuyla birinci sınıf temizlik için en iyi seçimlerden biridir.

Philips XB9185/07 Marathon Ultimate 899 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Philips XB9185/07 Marathon Ultimate 899 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Elektrikli süpürge önerileri listemizin sıradaki ismi Philips XB9185/07 Marathon Ultimate 899 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yüksek motor ve yüksek çekiş gücü ile en tozlu ve kirli alanları dahi kolayca temizler. Kusursuz bir temizlik için tercih edilebilecek en iyi elektrikli süpürge modellerindendir. 

H13 filtre sistemi sayesinde Philips toz torbasız elektrikli süpürge alerjik sorunları ve hassas hijyen standartları olan kişilere önemli avantajlar sağlar. Evcil hayvan tüyü, polen ve en ufak ev tozları dahil olmak üzere tüm toz tanelerini %99.9 yakalar. 

Uzun süre kullanılmadığını fark ettiğinde otomatik durma özelliği vardır. Tutma yeri, uzaktan kumanda ile kolayca yönetilir. Tutma yerindeki mobilya ve hassas alanlar için özel olarak tasarlanmış fırça aparatı temizlik sürecini kolaylaştırır.

Bosch BGS7SIL1 550 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Bosch BGS7SIL1 550 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

En iyi süpürge markası denilince akla gelen ilk isimlerden Bosch’un BGS7SIL1 550 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge modeli 10 yıl motor garantisi ile yüksek performansı garantiler. Süpürgedeki sensör sayesinde süpürge performansının düzenli olarak takip edilmesini sağlar. Gerekli olduğunda devreye giren sensör Inovatif SelfClean özelliğini aktive ederek süpürgenin optimum performans seviyesinde çalışmasını garantiler.

Bosch toz torbasız elektrikli süpürgenin üzerinde yer alan LED gösterge performans düşüşünü ve filtrenin ne zaman temizlenmesi gerektiğini görmeyi sağlar. Otomatik AirCycle Teknolojisi sayesinde maksimum temizlik sonuçlarına performans kaybı olmadan erişmek mümkündür. Yüksek verimlilik sağlayan QuattroPower sistemi hızlı ve etkili temizlik için birebirdir. Özel HEPA filtresi havanın %99.95’ini filtrelediği gibi yıkanabilme avantajı ile de beğeni toplar. 

Karaca Vantuz V8 Talky 899 W Elektrikli Süpürge

Karaca Vantuz V8 Talky 899 W Elektrikli Süpürge

Gelişmiş bir teknolojinin ürünü olan Karaca Vantuz V8 Talky 899 W Elektrikli Süpürge elektrikli süpürge önerileri listemizin yüksek performansı ile beğenilen modellerindendir. 73 dB ses seviyesi ile gürültü kirliliğini önler. Yüksek verimliliğinin yanı sıra şık görünümü ile beğeni toplar. Kolay temizlenebilir filtrelere ve paslanmaz boruya sahiptir.

Yanık tavalardaki inatçı izlerden kurtulmanın kolay yolu! Tavanız ilk günkü özelliğine bu yöntemle kavuşuyor Yanık tavalardaki inatçı izlerden kurtulmanın kolay yolu! Tavanız ilk günkü özelliğine bu yöntemle kavuşuyor

Hareket kısıtlamayan tasarımı ve 8 metre uzunluğundaki kablosu temizlik sürecini keyifli bir deneyim haline getirir. Koldan kumanda edilebilen Karaca elektrikli süpürgenin filtresi ya da toz haznesi dolmaya yakın uyarı verir. 5 farklı hız kademesi arasından zemine uygun ayarlama yapmak mümkündür.

Philips FC9750/07 PowerPro Max 900 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Philips FC9750/07 PowerPro Max 900 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Toz torbasız elektrik süpürgesi tavsiye listemizin popüler ismi Philips FC9750/07 PowerPro Max 900 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge farklı başlık seçenekleri ile ulaşması en zor köşeleri dahi temizleme imkanı sunar. Koltuk ve halı gibi zeminleri temizlemeyi sağlayan başlık seçenekleri bulunur. Hem başlıklarının tasarımı hem emiş gücü sayesinde çatlakların bulunduğu zeminlerde biriken tozları dahi en iyi şekilde çeker. 

Alerji Kilit Sistemi, tüm tozları makineni içerisine hapsederek tozların uçmasını önler. PowerCyclone 8 teknolojisi ile üretilen Philips elektrikli süpürge toz bulutlarının oluşmasını engeller ve tozları ayıran yapısı ile temizlenen alandaki tüm tozları süpürmeyi başarır.

En çok tavsiye edilen elektrik süpürgesi modelleri arasında yer alan Philips toz torbasız elektrik süpürgesi torbasız toz haznesine sahip olduğundan torbayı çıkarıp takmakla uğraşmak gerekmez. Haznesi dolduğunda kolayca temizlenebilir, yeniden kolayca kapatıp kullanmak mümkündür.

Her tür zeminde kullanılmak üzere özenle tasarlanmış farklı aksesuarları bulunur. Bunlar aksesuar bölmesinde saklanabildiği için yer tasarrufu sağlayan bir elektrik süpürgesi modelidir. Toz haznesi sayesinde torba çıkarıp takmakla uğraşmak gerekmez. Haznesi dolduğunda kolayca açıp temizlemek mümkündür. Daha sonra kolayca kapatılıp kullanılmaya başlanabilir.

Arnica Tesla Premium ET14300 750 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Arnica Tesla Premium ET14300 750 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

En iyi elektrikli süpürge modellerinden Arnica Tesla Premium ET14300 750 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kullanıcı dostu tasarımı ve yüksek performansı ile etkili bir temizlik imkanı sunar. 3 litre geniş toz taşıma kapasitesi vardır. Özel toz haznesi tüm tozları içeride tutar ve dışarı yayılmalarını önler. Bu sayede alerjik reaksiyonları olan kişiler tarafından güvenle kullanılabilir. 

Arnica Tesla Premium toz torbasız elektrik süpürgesi sahip olduğu Cyclone Max özelliği ile tüm kirleri kolayca haznesine alır. Sessiz bir şekilde çalışarak gürültü kirliliğini önler. Halılar başta olmak üzere her tür yüzeyde, en derinlerdeki tozları ve kirleri kolayca toplar. Sınıfının en düşük enerji tüketen ürünleri arasında yer alır.

Fakir Ranger Comfort Turbo 890 W Başlıklı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Fakir Ranger Comfort Turbo 890 W Başlıklı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Elektrikli süpürge tavsiye listemizin fiyat performans ürünlerinden Fakir Ranger Comfort Turbo Toz Torbasız Elektrikli Süpürge üst düzey verimliliği ile temizlik yapma sürecini keyifli ve konforlu bir deneyime dönüştürür. Torbasız olması temizliğin yarıda kesilmesini önler ve yüksek hijyen standartları sağlar. 

Güçlü motoru ve yüksek emiş gücü sayesinde tüm yüzeylerde derinlemesine temizlik yapar. Yüzeylerin yapısına zarar vermeden temizleyerek çizilme riskini ortadan kaldırır. Süpürme sırasında çektiği tozları haznesine hapsederek alerjik hastalıkları olan kişilere konforlu yaşam alanları oluşturur.

Samsung VC07R302MVP 750 W 3A Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Samsung VC07R302MVP 750 W 3A Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

En iyi süpürge modelleri arasında yer alan Samsung VC07R302MVP 750 W 3A Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Cyclone Force teknolojisi ile üretilmiştir. Sahip olduğu üstün emiş gücü ortamdaki tüm kirleri kolayca söküp alır. Yüksek performansı, tutarlı ve yüksek emiş gücü ile tozu ve kiri havadan çeker, dış haznesinde yer alan güçlü alana hapseder. Özel sistemi tozun yeniden dışarı çıkmasını önler.

Geniş kapasiteli bir toz haznesi olduğunda toz haznesinin sürekli olarak geliştirilmesi gerekliliği doğmaz. Hiç el değdirmeden tek tuşla tüm kirlerden ve pislikten kurtulmak mümkündür. 5 kademeli filtre sistemi temiz hava solumaya yardımcı olur. Siklon parçası, tozu ve havayı birbirinden ayırarak kullanışlı ve temiz bir ortama ulaşmaya yardımcı olur.

Editör: Saliha Kara