Elektrikli scooter markaları arasından doğru bir seçim yaparak trafikte zaman kaybetmeden, dilediğiniz yere hızlı ve ekonomik bir şekilde gidebilirsiniz. Üstelik park yeri aramak zorunda da kalmazsınız. Hangi elektrikli scooter en iyisi ve yokuş çıkabilen elektrikli scooter sorusuna yanıt bulmak için gelin listemizde neler var göz atmaya başlayalım.

Elektrikli Scooter Tavsiye Listesi

Sıra Marka Puan
1 Xiaomi Mi Pro 2 10/9.9
2 Citymate Pro 500 10/9.9
3 Volta VT1 10/9.8
4 Onvo OV-011 10/9.9
5 Xiaomi Mi 1S 10/9.8
6 Onvo OV-006 10/9.8
7 Xiaomi Mi Essential 10/9.8
8 Dynamic S2 10/9.8
Elektrikli Scooter Tavsiye Listesi

Xiaomi Mi Pro 2

Xiaomi Mi Pro 2
Xiaomi Mi Pro 2

Scooter önerisi almak isteyenler için en faydalı ürünleri bir araya getirdiğimiz listemize ilk sıradan giriş yapan Xiaomi Mi Pro 2, 3 saniyede katlanabilir. Uzun pil ömrü Xiaomi Mi Pro 2’nin tek şarjla 45 km mesafe yapmasını sağlar. Elektrikli scooter tavsiye listemizin en popüler isimlerinden Xiaomi Mi Pro 2 tek bir düğmeyle çalıştırılabilir, ışıkları açılıp kapatılabilir ya da 3 adet hız modu arasında geçiş yapılması söz konusu olabilir. Eco, standart ve spor özelliklere sahip olan sürüş modları sayesinde yetişkin scooter tavsiye olarak sık anılan isimlerdendir. Kısa devre koruması gibi akıllı güç koruma sistemleri bulunan Xiaomi Mi Pro 2 pil ömrünün daha uzun sürelerle kullanılabilmesi için hızlanılırken kazanılan kinetik enerjiyi elektriğe çevirerek depolama yoluyla daha uzun bir menzile sahip olma imkanı sağlar. Havacılık sınıfı alüminyum gövdeden oluşan Xiaomi Mi Pro 2 uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanabileceğiniz en iyi elektrikli scooter modelleri arasında yer alır.

Citymate Pro 500

Citymate Pro 500
Citymate Pro 500

Elektrikli scooter önerisi listelerinin değişmez isimlerinden Citymate Pro 500 18 kg ağırlığındadır. Tasarımıyla göz dolduran model kolayca katlanır ve araç bagajına rahatça yerleştirilebilir. Başarılı diskli fren sistemi kullanıcı güvenliğini üst noktaya taşır. 3 kademeli sürüş modu bulunan Citymate Pro 500’de hız sabitleyici yani Cruze Kontrol var. Böylece elektrikli scooter’ı istenilen hıza sabitlemek ve keyifli bir sürüş imkanı elde etmek mümkün. Citymate Pro 500 lityum pil teknolojisiyle üretilir ve kullanılmaması halinde ayda en az 1 kez şarj edilmesi gerekir. Eğlence ve kısa mesafeli ulaşım söz konusu olduğunda devrim niteliğinde olan Citymate Pro 500’ün 30 ila 35 km menzil kapasitesi ve saatte 35 km hız yapabilme özelliği vardır. Elektrikli scooter en iyisi denilince ilk akla gelen modellerden olan Citymate Pro 500 şık tasarımıyla beğenileri üzerinde toplar.

UV Işıkla %99,99 oranında tozu ortadan kaldırıyor! Robo S5 Pro Yeni Şarjlı El Süpürgesi Şimdi %35 İndirimde! UV Işıkla %99,99 oranında tozu ortadan kaldırıyor! Robo S5 Pro Yeni Şarjlı El Süpürgesi Şimdi %35 İndirimde!

Volta VT1

Volta VT1
Volta VT1

Fiyat performans scooter modellerinden Volta VT1 çevre dostu olarak dizayn edilmiş bir üründür. 12.5 kg ağırlığı olan Volta VT1 kolay katlanabilir ve kolay taşınabilir. Menzil mesafesi çok iddialı olmamakla birlikte hız sabitleme özelliği sayesinde kısa mesafelerde rahatlıkla kullanılabilir. Tek dokunuşla açılabilen yüksek dümenli LED ön farları vardır. Çamur destekleri arka çamurluğun darbe almasını  önlemede önemli bir rol üstlenir. İki hız modu arasında hızlı bir şekilde değişiklik yapmak için güç düğmesine iki kez basılması yeterlidir.

Onvo OV-011

Onvo OV-011
Onvo OV-011

Elektrikli scooter önerileri denilince akla gelen ilk isimlerden Onvo OV-011sportif görünümlü fonksiyonel bir araç olma özelliği taşır. Yüksek yük taşıma kapasitesine sahip olduğu gibi yüksek bir maksimum hızı vardır. Şık tasarımıyla elektrikli scooter tavsiye listelerinin beğenilen isimleri arasında sayılan Onvo OV-011 tarz sahibi kullanıcılar arasında son derece popülerdir. Her yaş grubu tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Yalnızca elektrikle çalıştığından çevre dostudur. 240 V priz kullanılarak evde kolayca şarj edilebilir. Su geçirmezlik konusunda IP54 sertifikası bulunan Onvo OV-011 yağmur ve kar gibi doğa olaylarına karşı üst düzey dayanıklılığa sahiptir. Yüksek taşıma kapasitesi sayesinde birden fazla kişi binebilir ve ağır yük taşınabilir. Kalın lastikleri sayesinde yük taşıma sırasında sorun yaşanmaz.

Xiaomi Mi 1S

Xiaomi Mi 1S
Xiaomi Mi 1S

Elektrikli scooter önerisi almak isteyenlerin sık duyduğu isimlerden Xiaomi Mi 1S’in üç hız seviyesi arasında kolayca geçiş yapılabilir. Modlar arasında geçiş yapılması ve hızın ilgili koşullara göre kolay bir şekilde ayarlanması için açma / kapama düğmesine iki kez basılması yeterlidir. Kinetik enerji geri kazanım sistemi tamamen yeniden tasarlanarak enerji dönüşümünün verimliliği iyileştirilmiş olan Xiaomi Mi 1S daha uzun pil ömrü için kinetik enerjiyi elektrik enerjisine dönüştürür. Bu sayede enerji geri kazanımının verimliliğinin Mi Home uygulaması kullanılarak kişisel gereksinimlere uyarlanması mümkündür. Elektrikli scooter önerileri arasında farklı özellikleriyle ön plana çıkan Xiaomi Mi 1S çok işlevli kontrol paneliyle 8 tür verinin gerçek zamanlı görüntülenmesini sağlar.

Onvo OV-006

Onvo OV-006
Onvo OV-006

Elektrikli scooter en iyisi sayılan modellerden Onvo OV-006 120 kg’a kadar yük taşıma kapasitesi vardır. Fiyat performans scooter modeli Onvo OV-006  4 ila 5 saatte şarj olur. Ayrıca 4 saate kadar tek şarjla sürüş imkanı vardır. Katlanabilme özelliği sayesinde pratik bir şekilde kullanılabilir. Yüksek yük taşıma kapasitesi kullanıcılara hız ve hareketlilik kazandırır. Lityum bataryası kolayca şarj edildiğinden kısa, orta ve uzun mesafelerde kullanılabilir. Alüminyum alaşımdan üretilen Onvo OV-006 dayanıklı malzemesiyle güvenli sürüş imkanı sağlar.

Xiaomi Mi Essential

Xiaomi Mi Essential
Xiaomi Mi Essential

Elektrikli scooter markaları arasında en iyilerden biri olan Xiaomi Mi Essential her yaştan kullanıcı arasında popülerdir. Güvenli sürüş özellikleri, şık tasarımı ve sürüş menziliyle fiyat performans scooter modelleri arasında sayılır. Hafif ve kolay bir seyahat için özel olarak geliştirilmiş olan bu model yetişkinlere ve çocuklara keyifli bir kullanım deneyimi yaşatma özelliği taşır. Başarılı ve güvenli sürüş deneyiminin en garantili yolu olan Xiaomi Mi Essential motor gücü ve sürüş mesafesiyle güçlü ve verimli çalışma imkanına sahiptir.

Alışverişte de gezilerde de kolay ulaşım imkanı sunar. Kapasitesine göre ideal hızı olan Xiaomi Mi Essential kullananlar farklı durumlara uyum sağlamak için orta, spor ve yaya sürüş modları arasında seçim yapabilirler. Özellikle spor modunda daha hızlı bir kullanım imkanı veren Xiaomi Mi Essential elektrikli scooter en iyisi olarak sıklıkla önerilir. Çiftli fren sistemi güvenli kullanım sağlar. Arka tekerlekteki rejeneratif ve disk frenleme sistemiyle durmak çok daha kolaydır.

Dynamic S2

Dynamic S2
Dynamic S2

Scooter önerisi olarak sunulabilecek modellerden Dynamic S2 giderek yoğunlaşan trafiğin bir sorun olmaktan çıkarılması için harika bir alternatiftir. Hızlı, kolay ve fonksiyonel kullanım imkanı verir. Kullanıcıların istedikleri yere kolayca ulaşmasını sağlayacak elektrikli scooter tavsiye edilebilecek ürünlerden biri olan Dynamic S2 hem gece hem gündüz kulanımına uygundur. Yüksek hızda sürüş deneyimi sağlayan Dynamic S2 zamandan kazanma konusunda etkili bir alternatiftir. 30 km’ye kadar hızlanma yeteneği bulunan Dynamic S2 tekerlekleri yüksek performansı garantileyen bir tasarıma sahiptir. Ürün tek bir düğmeye basılarak kullanılabilir ve yeniden düğmeye basılarak kapatılabilir. Araç hız modu sayesinde gerekli hızı ayarlamak ve aracı bu şekilde kullanmak mümkündür. 120 kg’a kadar taşıma kapasitesi bulunan Dynamic S2 sürüş sırasında daha az enerji tükettiğinden normale göre daha az yorucudur. Kaliteli, hızlı ve kolay kullanılan bir ürün olduğundan elektrikli scooter önerileri arasında ilk sıralarda yer alır.

Editör: Saliha Kara