6’lı fincan takımının yanı sıra, özel olarak üretilen ikili kahve fincan takımı da en şık fincan takımı modelleri arasındadır.
Züccaciye kategorisinde yer alan sofra sunum kategorisinin hemen altında bulabileceğiniz fincan takımları şıklıkları ile göz doldurur. Türk kahvesi fincan takımı, kapaklı fincan takımı, kare fincan takımı gibi her zevke hitap eden şık fincan takımları; Karaca, Kütahya Porselen, Porland, Emsan, Korkmaz, Bambum gibi markalar tarafından üretilir. Siz de tüm fincan takımı modelleri ve fiyatlarını incelemek için Akakçe’nin geniş ürün yelpazesindeki en uygun seçeneklere hemen göz atabilirsiniz.

En Çok Tercih Edilen Fincan Takımı Modelleri

Materyal olarak en sık tercih edilen modeller; seramik fincan takımı, cam fincan takımı, porselen fincan takımı, granit fincan takımı ve bambu fincan takımı olarak sıralanabilir. Lüks fincan takımı kapsamına giren gümüş fincan takımı modelleri, koleksiyon fincan takımları biriktirenler için değerli parçalar arasındadır. Gümüş fincan takımı en ucuz seçeneklerden birisi olmasa da, koleksiyon yapanlar için gümüş fincan takımı fiyatları ulaşılabilir seviyededir.
Modern fincan takımı tercih edenler ve siyah beyaz fincan takımı sevenler için en ideal model damalı fincan takımıdır. Siyah fincan takımı, beyaz fincan takımı, gri fincan takımı ve gold fincan takımı da minimal ve şık birer alternatif olarak yaygın şekilde kullanılır. Mermer desenli fincan takımı da, en az mermer fincan takımının kendisi kadar sevilen sade fincan takımı modelleri arasındadır. En çok tercih edilen modellerden birisi de, beyaz porselen fincan takımıdır. Fincan takımı porselen olarak tercih edildiğinde, hem renk hem de görünüm olarak hoş durur.
Otantik fincan takımı çeşitleri arasında çömlek fincan takımı, güveç fincan takımı, toprak fincan takımı ve ikili bakır fincan takımı yer alır. Osmanlı fincan takımı, tuğralı fincan takımı ve çini desenli fincan takımı çeşitleri ise, tarz olarak fark yaratır. Kelebekli fincan takımı, leoparlı fincan takımı, flamingo fincan takımı, zebra fincan takımı, kuşlu fincan takımı, baykuşlu fincan takımı, filli fincan takımı gibi hayvan desenli fincan takımları oldukça ilgi çekicidir. Ayrıca japon gülü fincan takımı, kaktüslü fincan takımı, güllü fincan takımı gibi çiçekli fincan takımları da zarif görünümleriyle ön planda yer alır.

Renkleriyle Öne Çıkan Fincan Takımları

Kahve fincan takımı renkli olduğunda, klasik modellerden ayrılır ve kişisel zevklerinizi seçimlerinize yansıtmanıza olanak verir. Kahvenizi fuşya fincan takımı veya mavi kahve fincan takımında içmek size kendinizi pozitif hissettirir. Rengarenk fincan takımları arasında yer alan mavi fincan takımı, mor fincan takımı, pembe fincan takımı, sarı fincan takımı, yeşil fincan takımı gibi canlı renkler enerji verir ve kişiyi mutlu eder. Çay ve kahve saatlerinize keyif katan renkli fincan takımı, ağırladığınız misafirlerin de çok hoşuna gider.
Fincan takımı siyah veya lacivert fincan takımına alternatif olarak kırmızı fincan takımını da tercih edebilirsiniz. Fincan takımı kırmızı olduğunda, kalpli fincan takımıyla uyumlu olabilir. Kalpli kahve fincan takımı, 6’lı kahve fincan takımı için iyi bir seçimdir. Dilerseniz ikili kalpli fincan takımını arkadaşınıza hediye edebilirsiniz. 4’lü fincan takımı veya 12’li fincan takımı almayı düşünüyorsanız, fincan takımı renkli seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Puantiyeli fincan takımı satın almak isterseniz, renkli puantiyeli fincan takımı çeşitlerine göz atabilirsiniz.
Renkli kahve fincan takımı su bardaklı olarak da bulunur ve bu çeşitteki sunumlu fincan takımları birbirinden değişik renklerde üretilir. Renkli tabak ve fincanlar, onlarla uyumlu bardaklar eşliğinde sunulur ve renkli sunum tabaklı fincan takımları halinde oldukça ilgi görür. Renkli kare fincan takımı, günlük kullanım için en ideal fincan takımı setlerinden birisidir. Renkli fincan takımı kare şeklinde tercih edildiğinde, görünüm olarak farklı bir etki bırakır.

Tasarımlarıyla Fark Yaratan Fincan Takımları

Standlı fincan takımı olarak da adlandırılan ayaklı fincan takımı, tasarım anlamında farklı bir görünüme sahiptir. Bu modellerin pirinç ayaklı fincan takımı çeşitleri de vardır. Tasarım fincan takımlarına en iyi örnek, askılı fincan takımlarıdır. Sunum yapmayı seviyorsanız, lokumluklu fincan takımı ve tepsili fincan takımı tam size göredir. Bambu tepsili fincan takımı seti içerisinde, fincan ve tabaklar ile uyumlu tepsi modelleri mevcuttur. Dilerseniz bir bambu tabaklı fincan takımı edinip, tepsiyi başka modellerden de seçebilirsiniz.
Çizgili fincan takımı, baskılı fincan takımı çeşitleri arasında yer alır. Çizgili kahve fincan setinin çizgi kısımları çeşitli renklerde olabilir. Çizgileri renkli fincan takımı ucuz ve kaliteli çeşitleri günlük kullanım amacıyla tercih edilebilir. Ay yıldızlı fincan takımı ile yaldızlı fincan takımı ise, özel günlerde kullanmak için en uygun fincan takımı alternatiflerindendir. Şık kahve fincan takımı denilince akla gelen modellerden birisi de, aynalı fincan takımlarıdır. Bu kahve fincanı takımı 6’lı set olarak bulunabilir ve sıradışı bir fincan takımı almak isteyenler için iyi bir seçenektir.
Ebat olarak tombul fincan takımı, büyük kahve fincan takımı, uzun fincan takımı ve ince fincan takımı çeşitlerinden birini tercih edebilirsiniz. Bu çeşitler hem ebat açısından hem de estetik açıdan göze farklı ve hoş görünür. Büyük fincan takımının ergonomik açıdan kullanımı kolaydır. Standlı kahve fincan takımı ve ayaklı kahve fincan takımı da özellikle mezuniyet, doğum günü gibi kutlama günleri için uygun fincan takımları arasındadır. En dikkat çekici çeşitler arasında taşlı fincan takımı, leopar desenli fincan takımı gibi modeller görülebilir.

Hoş Bir Hediye Alternatifi: Fincan Takımı

Doğum günü, yılbaşı, Anneler Günü gibi özel günlerde sevdiklerinizi mutlu etmek için kişiye özel fincan takımlarından yararlanabilirsiniz. İsimli fincan takımları olarak geçen bu takımları, hediye edeceğiniz kişinin ismine göre kişiselleştirebilirsiniz. Tek kişilik fincan takımının yanı sıra, 2’li gümüş fincan takımı da kusursuz hediyelerden birisi olarak öne çıkar. İkili fincan takımı fiyatları, ürünün malzemesine göre değişebilir. Eğer hayvansever bir arkadaşınız varsa, ona leopar fincan takımı veya zebra desenli fincan takımı armağan edebilirsiniz.
Futbolsever kardeşinizi doğum gününde mutlu etmek için; tuttuğu takıma göre beşiktaş fincan takımı, galatasaray fincan takımı ve fenerbahçe fincan takımı alternatiflerinden birini değerlendirebilirsiniz. Beşiktaş fincan takımının jumbo boy seçeneğine de göz atabilirsiniz. Taraftara özel hazırlanan kahve fincanı takımı 6 kişilik veya 12 parça kahve fincan takımı olarak seçilebilir. Bu tip fincan takımı renkli görüntüsü ile cezbedicidir ve fincan takımı ucuz olmasını isteyenler için kusursuz bir seçim olacaktır.
Yeni evlenen arkadaşınıza ev hediyesi olarak fincan takımı 6’lı alabilirsiniz. Bambu fincan takımı 2’li set halinde veya bambu standlı fincan takımı olarak da hediye edilebilir. Bambu fincan takımı en ucuz ve en nitelikli takımlardan birisi olarak çift fincan takımı hediyeliği anlamında idealdir. Fincan takımı bambunun dışında farklı materyallerden de üretilebilir ve hediyenin amacına göre seçilebilir. Kahve fincan takımı fiyatları ucuz ve nitelikli çeşitleri ile en doğru armağanlardan birisi olmaya adaydır.

Fincan Takımı Fiyatları ve İndirimleri

Fincan takımı fiyatları; takımın içerisindeki parça sayısına, üretiminde kullanılan materyalin cinsine ve kalitesine, fincan takımı markalarına, üzerinde yer alan baskı, kabartma gibi ayrıntılara göre farklılık gösterebilir. Gümüş fincan takımı, doğal taşlı fincan takımı, çini fincan takımı çeşitleri ile, cam fincan takımı fiyatları ve ahşap fincan takımı fiyatları aynı olmayabilir. Ayrıca büyük boy fincan takımı fiyatları ile daha ufak boyutlarda olanların fiyatları da değişiklik gösterebilir. 6’lı fincana takımı ucuz ise, 18 parça kahve fincan takımı parça çokluğu dolayısıyla daha fiyatlı olabilir.
Fincan takımı satın almadan önce; üründen beklentilerinize, ihtiyaçlarınıza ve ayıracağınız bütçeye karar vermeniz, en doğru seçimi yapmanız açısından önemlidir. Klasik fincan takımına alternatif olarak farklı bir seçim yapmak isterseniz, bambu fincan takımı fiyatlarına ve renkli fincan takımı fiyatlarına bakabilirsiniz. 12 parça fincan takımı, fincan takımı modelleri fiyatları düşünüldüğünde geniş aileler için idealdir. Akıllıca bir alışveriş için, kahve fincan takımı satın almadan önce iyi bir ürün ve fiyat araştırması yapmak her zaman işinize yarar.
Fincan takımı indirimli olduğunda daha cazip bir hale gelir ve aile bütçesine katkı sağlamak adına alışverişinizi kampanya dönemlerine denk getirmek faydalı olabilir. Böylelikle hem nitelikli hem de ucuz fincan takımı sahibi olabilirsiniz. Fincan takımı fiyatları ucuz ve her keseye uygun olmasıyla herkese hitap eder. Kahve fincanı takımı fiyatlarını incelemek, uygun fiyata fincan seti edinmek ve en ucuz fincan takımına ulaşmak isterseniz, Akakçe’nin fiyat listeleri arasında karşılaştırma yapmanıza imkan veren sisteminden faydalanabilirsiniz.

En çok satan Fincan Takımları hangileri?

Acar Nova 6 Kişilik Kahve Fincan Takımı

Kütahya Porselen Açelya 12 Parça Kahve Fincan Takımı

23 Eylül-22 Ekim: Terazi burcunun özellikleri 23 Eylül-22 Ekim: Terazi burcunun özellikleri

kütahya_990x960

Emsan Beykoz 12 Parça 6 Kişilik Kahve Fincan Takımı

emsan_1280x874

Karaca İznik Yeni Form 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımı

karaca_1280x781

Emsan Luxury 6 Kişilik 90 ml Kahve Fincan Takımı

emsan6_1267x960

Editör: Saliha Kara